eren ne zaman gelio okuldan sen almıomusun[/QU benimki 12 de çıkıyo cnm anaokulu
Resİmlerİmede ekledİm kızlar burdakİ pek bellİ deĞİl.
eren ne zaman gelio okuldan sen almıomusun[/QU benimki 12 de çıkıyo cnm anaokulu
sabahçı yani . bişi sorcam ben geçen gün dr gittim diş için dr eger hamilelik düşünüosan yapamayız dedi hamile deilim ama genede yaptırmayım dimii dün birliktelik yaşadık belki bu ay ümidim olablilir dimi riske atmayımm
evet diş yaptırmak sakıncalıymış öyle diyolarrsabahçı yani . bişi sorcam ben geçen gün dr gittim diş için dr eger hamilelik düşünüosan yapamayız dedi hamile deilim ama genede yaptırmayım dimii dün birliktelik yaşadık belki bu ay ümidim olablilir dimi riske atmayımm
evet diş yaptırmak sakıncalıymış öyle diyolarr
tmmmm:a015:
ERKİL senin adın Dilek mi benimde adım Dilek...
slm kızlar herkes gittimi:)
sorun derken senlemi ilgili yoksa kocişlemiibu ay kafam karışmaya başladı acaba daha beklesem mi diye... hazır mıyım değilmiyim diye... umutsuzluğa kapıldım. bazı sorunlar oluyor evde ufak tefek şeyler gibi görünüyor ama içimde büyütüyorum onları sonra bütün hevesim kaçıyor, konuşmak yerine içime kapanıyorum buzzz gibi oluyorum sonra. hiçbirşey istemiyor canım..hatta ara ara bebek görünce heyecanlanmak yerine içimi bir umutsuzluk kaplıyor. geçici bir durum mu yine bilmiorum ruh halim çabuk değişir benim ama... umarım değişir bu halimi sevmiyorum.
sorun derken senlemi ilgili yoksa kocişlemii
hiç valla kociş geldi kale centıra gitti mont siparişi vardı onu almaya gelir birazdan onu bekliyorum sen naptınn
yok canım yemek yiycez evdeyimmhım bende bulaşıklarım vardı onu yıkadımm.dışarı mı çıkacaksınız:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?