bebiş kakasını yiyince sendemi sancı olduu
hımm vay be bende ilk defa duydum bebek kakasını yiyince sancı olduğunu bişey daha öğrenmiş olduk ne güzel bebişle kocişin doğumgünü aynı günmüü
kocana en güzelhediyesini vermişinnartık kakasındanmı bilmiorum ama öledir heraldee evbet aynı gün :asigim::asigim:
valla şaka gerçek olucakk bu ay bide hamiş kalıyomuşun hemencik süperrrrkızlarr şimdi eşim aradı ya yarın yada cuma çıkıyomuş sonuçlar hormon testi sonuçları çıkmış.
son 2gün ayyyyy yine heycan yaptım yaaaa...
hafta sonundan itibaren yumurtlama zamanım geliyo...
kızlarr şimdi eşim aradı ya yarın yada cuma çıkıyomuş sonuçlar hormon testi sonuçları çıkmış.
son 2gün ayyyyy yine heycan yaptım yaaaa...
hafta sonundan itibaren yumurtlama zamanım geliyo...
kocana en güzelhediyesini vermişinn
valla şaka gerçek olucakk bu ay bide hamiş kalıyomuşun hemencik süperrrr
tamm fıstık gördüm canmm...pek seçemedim ama olsun kaydirigubbakcemile5Koydum canım şuan pc de sadece bu fotom var diğerleri flaş bellekte resimlereme oraya koyarım fotolarımı
valla şaka gerçek olucakk bu ay bide hamiş kalıyomuşun hemencik süperrrr
aa evet kocanda kötü etki yapıyo ameliyat haklı tabiipekte sevinemedi cnm benim kaynanam doğumda ölmüş kaynanamın kaynanasıda o yüzden eşim tarafı çok korkuo doğumdan bide ameliyat olunca eşim bi köşeye çekilip ağlamış annem sölüo bebiş gelmiş ama ben çook sonra gelmişim korkmuş yaniii
Koydum canım şuan pc de sadece bu fotom var diğerleri flaş bellekte resimlereme oraya koyarım fotolarımı
Canım ne güzel erken çıkmış hadi temiz sonuçlarla gelirsin aramıza
herşeyin hayırlısı olsun önemli olan bu ölümn bilee:a015::a015:aa evet kocanda kötü etki yapıyo ameliyat haklı tabii
benimde kolum morardı valla senin rahim suyu aldılar demeni dün gibi hatılıyorum cnmminşallah canmm :Saruboceq: yarın tam 1ay olmuş aslında...
aynen öyle doğum yaparken ölen kadın şehit olurmuşş ne mutlu onlaraherşeyin hayırlısı olsun önemli olan bu ölümn bilee:a015::a015:
aynen öyle doğum yaparken ölen kadın şehit olurmuşş ne mutlu onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?