tamam cnmbende buçukta ereni almaya gidicem kızlar...
hoşgeldin canmmkaydirigubbakcemile5
tatma zatenn kızz çok zormuşş eltim normal yaptı bi hafta dikişlerin acısından yataktan kalkamadı
evet hemen kesiyolar artıkk beklemiyolarr alttan çok kötü ya tuvalete bile çıkamıyodu acısından bebeği emzirirken dikişleri sancı yapıyodu bende gaz olmadı cnmmyaa hem normal diyolar hemde kesiyolar akannehir
o nasıl normal oluyo...bende sezeryanda çok fena oluyom yaa yürüyemiyorum gaz batıyo dikişlerime.gazımı çıkaramıyom yaaaa....
cnm daha çok küçük olduğu için tam anlaşılamadı ama doktor iki kesede olabilir bebiş ve keseside olabilir dedii salıya belli olucak inş..Sezen'ciğim geçmişte okudumda yalnış okumadıysam kısmetse ikiz bebişmi bekliyoruz canım...
kıss 7 gün kalmış doğuma niye ortalığı birbirine katmışki açılma olması doğall her an gelebilir bebişş
Hoşbulduk canım.Aranızdan biraz ayrıldım arkadaşım geldide oda martın 17 sezeryanla doğum yapacak bugün gitmiş son tahlillerini yaptırmaya ebeler kontrol etmişler açılma var vede kasılman var demiş yatış yapalım doktorunada görün demişler bizimkide katmış ortalığı birbirine ailesi endişelenmiş ama maşallahı var gezip duruyor hastane yakın diye bana geldi gitti şimdi doktorun muayenesine Allah yardımcısı olsun rahat ol diyorum ama bende o günleri yaşayınca Allah kısmet ederse böylemi olurum bilmiyorum.
evet ya amma panik yapmışş ben olsam yatardım valla son günler çok sıkıntılı oluyooAh sorma canım eşini aramış yatış olabilir erken doğumda olabilir demiş zaten eşi telaşlanmış arkasından eltimi aramış eltimin gelinleri oluyorda eniştem gelsin beni doktorun muayenesine götürsün eltimde meraktan annesini aramış böyle böyle diye kayınvalideside eşine haber vermiş ama ortada bişey yokdaha.
bebiş kakasını yiyince sendemi sancı olduuen iisi sezaryan bende normal doğuramazdım kıslar ben azcık sancıyla ve çoooook akıntı sanıodum oysa bebiş kakasını yiyomuş gittim ama yerlere yatıodum normalde ölürdüm kesin
cnm daha çok küçük olduğu için tam anlaşılamadı ama doktor iki kesede olabilir bebiş ve keseside olabilir dedii salıya belli olucak inş..
çok güzelsin allah eşine bağışlasınn
4 çocoğumu varr şimdii maşallah üçüzlere tedaviylemi kaldıİnşallah canım benim.Benim teyzemin 9 sene çocukları olmadı sadece aplarla tedavi oldu ikizlere hamile kaldı doğduğu gün 2 erkekti biri öldü 1,5 sene sonra tekrar hamile kalmış üçüz oldu ve üçüde yaşıyor üçüzlerin 1 kız ikisi erkek.
byeeeeeeeeeeeeeekızlar çook öptüm sizi ben kaçtım....
akşama görüşürüzzzzzzzzzzzz
4 çocoğumu varr şimdii maşallah üçüzlere tedaviylemi kaldı
welqome gitmeden senide görseydim tatlımm....
fotonu canmm...tabi mahsuru yoksa canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?