• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bende hemen olur sanıodum ama 3ay olduu bakalım inş bende veririm nisanda ama pek ümidim yok olmucak gibi sankiimirmirmirmirmirmirmirmir

ben 2009 ekim ayında korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım kaydirigubbakcemile3
eşim şimdi çok dikkatli korkuyo benden kaydirigubbakcemile3

kraliçe belkide yılbaşı bebişimiz olur normalmiydi doğumun

malesef canmm çok bekledik normal olsun diye 9ay 10gün geçti olmadı bebek doğum kanalına girememiş...mecbur sezeryen oldun.offffff çok fenaydı yaaaa.
yine sezeryen olcan olursa çok korkuyomakannehir

malesef canmm çok bekledik normal olsun diye 9ay 10gün geçti olmadı bebek doğum kanalına girememiş...mecbur sezeryen oldun.offffff çok fenaydı yaaaa.
yine sezeryen olcan olursa çok korkuyomakannehir

hım benimde sezaryan ama hiç korkmuorum hamileliğim gibi doğumumda iiiidi sonrasıda kaç kg bebiş

hım benimde sezaryan ama hiç korkmuorum hamileliğim gibi doğumumda iiiidi sonrasıda kaç kg bebiş

benim çok gaz sancım oldu mah fetti beni...
3kilo 950gr doğdu erenim.52 santim boy. her ay 1,5 kilo alıyodu tosun...2yaşına kadar sırf anne sütü içti.3aylıktı hiç unutmam 9kiloydu kaydirigubbakcemile3

benim çok gaz sancım oldu mah fetti beni...
3kilo 950gr doğdu erenim.52 santim boy. her ay 1,5 kilo alıyodu tosun...2yaşına kadar sırf anne sütü içti.3aylıktı hiç unutmam 9kiloydu kaydirigubbakcemile3

benimkide yemek yemezdi hep sütt 2yaşına 3ay varken bıraktım ama bu kezde ben mohvoldum 2hafta zorla yattım demkki sütüm varmış doldu gögüslerim çok kötü olmuştum ben şimdi doğumdan çok bunu düşünüom bırakması çok zor oluoo

evet kilolu doğdu suyumda azalmıştı doktorum sen normal doğuramazsın demiştii boyuda 53 cmm

benimde öle su azalmış zaten çok akıntılarım oluyodu...
tadamadım normal doğumu anneme benzememişim annem 4tane normal doğum yapmış hiç dikişsiz hemde.

benimde öle su azalmış zaten çok akıntılarım oluyodu...
tadamadım normal doğumu anneme benzememişim annem 4tane normal doğum yapmış hiç dikişsiz hemde.
tatma zatenn kızz çok zormuşş eltim normal yaptı bi hafta dikişlerin acısından yataktan kalkamadı

Back
X