hayırlısı neyse o olsun canmm :Saruboceq: neler hissettin dr.ikiz olabir deyince?
ailenizde ikiz varmı diye sordu bakarken yok dedim niueki diye sordum iki kese yada bebeiş ve kesesi dedi ama çok küçük olduklarından anlayamadı salı netleşir dedi ben ikiz olduğunu sanmıyorumm ya ama olursada üzülmem kaybettiğim bebişimi allahım bana geri verdi kardeşiyle derimmhayırlısı neyse o olsun canmm :Saruboceq: neler hissettin dr.ikiz olabir deyince?
tahliller doktorum ben bütün yeni hamiş hastalarıma yapıyorum dedi aç karnına kan şekeri idrar hormon valla isimlerini tam hatırlamıyorum diğerlerinin ama 3 tüp kan alındıı benim karnımdada ölmüştü 2 ay hassas davranıyoo
o sevindii oo bi kız bi erkek olsun ne güzel diyoosezen eşin naptı ikiz i duyunca kaydirigubbakcemile2
ailenizde ikiz varmı diye sordu bakarken yok dedim niueki diye sordum iki kese yada bebeiş ve kesesi dedi ama çok küçük olduklarından anlayamadı salı netleşir dedi ben ikiz olduğunu sanmıyorumm ya ama olursada üzülmem kaybettiğim bebişimi allahım bana geri verdi kardeşiyle derimm
dün hstanedeyken kaç kere aradığı için ne oldu diye çıkınca arayıp söyledim telefondaaeşine nasıl söledi onu merak ettim benn:lepi:
evet canım ya dün ilk duyunca benim de aklıma o geldiibende dün öle düşündüm inan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aman bu 1hafta sana nasıl geçer şimdi ben bile heycanlandım yaaaaa delikafaduldenailenizde ikiz varmı diye sordu bakarken yok dedim niueki diye sordum iki kese yada bebeiş ve kesesi dedi ama çok küçük olduklarından anlayamadı salı netleşir dedi ben ikiz olduğunu sanmıyorumm ya ama olursada üzülmem kaybettiğim bebişimi allahım bana geri verdi kardeşiyle derimm
o sevindii oo bi kız bi erkek olsun ne güzel diyoo
evet canım ya dün ilk duyunca benim de aklıma o geldii
belki yarın tahlilleri verincede anlaşılırmı acaba bi daha sorucammaman bu 1hafta sana nasıl geçer şimdi ben bile heycanlandım yaaaaa delikafadulden
ayy negüzel yaa alkisalkisalkis benimde eren çok istiyo iki kardeşi olsun ben tırsıyom vallah sempatiksalakcinni
belki yarın tahlilleri verincede anlaşılırmı acaba bi daha sorucamm
alttan baktı cnmm kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedi
sormadım onu unuttumm ikizi duyuncaaevet sor mutlaka...dr.tam kaç haftalık dedi tatlım?
alttan baktı cnmm kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedi
evet öyleymişş salıda alttan bakıcak kalp atışı ne zaman belli olur onu bilmiyorumm ama sersem oldum dünden beri off ne zormuşş hastaneye gidip gelmekkaman olsun alttan baksın...herşey iyi olsunda.
daha net görülüyo herşey.
kaydirigubbakcemile3sormadım onu unuttumm ikizi duyuncaa
hım bi aletle mi bakıoo ne zman duyarsuınki kal atışlarınıı
ince uzun bi alet acımıyo ama stres yapıyo bende alttan bakma lafı bilee artık salı tekrar gün verir belki o zaman duyulurrhım bi aletle mi bakıoo ne zman duyarsuınki kal atışlarınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?