• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet öyleymişş salıda alttan bakıcak kalp atışı ne zaman belli olur onu bilmiyorumm ama sersem oldum dünden beri off ne zormuşş hastaneye gidip gelmekk

insan stres oluyo tabi nolcak diye.
herşey yolunda gitsinde canmm bebeğinde sonuna kadar yada bebeklerin mi desek kaydirigubbakcemile3 allah inşallah tamamına erdirir canmm :Saruboceq:

insan stres oluyo tabi nolcak diye.
herşey yolunda gitsinde canmm bebeğinde sonuna kadar yada bebeklerin mi desek kaydirigubbakcemile3 allah inşallah tamamına erdirir canmm :Saruboceq:
amin cnmm bu sefer sorun olmasında dün sabah 10nda gittim 16.sıradaydımm 1 de bana sıra geldii o kadar dolukii doktorr

aşağıdaki hanımlar buyrun sohpete katılın...kendinizi tanıtın.
aşada durmayınbuyrunnnnnnnnn

amin cnmm bu sefer sorun olmasında dün sabah 10nda gittim 16.sıradaydımm 1 de bana sıra geldii o kadar dolukii doktorr

şu bekleme işi beni çok sinirlendiriyo işte :bbo: benim dr.öle randevu alıyosun en az 1saat bekliyosun dahada fazlası oluyo -tatlicadiarzu-

sen özelemi gidiyon canmm?

hoş bulduk canım sen kac haftalık hamılesın reglın kac gun gecınce test yaptın belırtıler hemen başladımı cok soru sordum kusura bakma
ben adete 4 gün kala test yaptım cnmm çift çizgi çıktı belirtim hiç yokk keç haftalık ortalama 5 cnm doktora sormayı unuttumm

Merhaba arkadaŞlar sızlere bır sorum olacak...
Ocak ayının 6 sında,Şubat ayının 7 sınde adet baŞlangıcım bu ayın 6 sında kırmızı lekenmem oldu adetım baŞlıyor dıye o gÜnden berı gÜnlÜk pet koyuyorum lekelenıyor ama bırŞey baŞlamıyor,kasıklarımda aĞrı var bacaklarımda aĞrı olur adet olacaĞım zaman Şuanda Öyle kopacak gıbı sızce normalmı yoksa hamıle olma durumum olabılırmı gÜnÜm geÇmıŞmı?

Merhaba arkadaŞlar sİzlere bİr sorum olacak...
Ocak ayının 6 sında,Şubat ayının 7 sİnde adet baŞlangıcım bu ayın 6 sında kırmızı lekenmem oldu adetİm baŞlıyor dİye o gÜnden berİ gÜnlÜk pet koyuyorum lekelenİyor ama bİrŞey baŞlamıyor,kasıklarımda aĞrı var bacaklarımda aĞrı olur adet olacaĞım zaman Şuanda Öyle kopacak gİbİ sİzce normalmİ yoksa hamİle olma durumum olabİlİrmİ gÜnÜm geÇmİŞmİ?
test yaptınmı?

Merhaba arkadaŞlar sİzlere bİr sorum olacak...
Ocak ayının 6 sında,Şubat ayının 7 sİnde adet baŞlangıcım bu ayın 6 sında kırmızı lekenmem oldu adetİm baŞlıyor dİye o gÜnden berİ gÜnlÜk pet koyuyorum lekelenİyor ama bİrŞey baŞlamıyor,kasıklarımda aĞrı var bacaklarımda aĞrı olur adet olacaĞım zaman Şuanda Öyle kopacak gİbİ sİzce normalmİ yoksa hamİle olma durumum olabİlİrmİ gÜnÜm geÇmİŞmİ?
test yaptın mı canmm?
ay ne biliyim kıss bize çok güzel geliyosunda onlara ne olduysaa:roflol:

dimi ama güzel arkadaşım benim Şeniz
herkeze kapımız açık buyrunnnnnnnnn

ben adete 4 gün kala test yaptım cnmm çift çizgi çıktı belirtim hiç yokk keç haftalık ortalama 5 cnm doktora sormayı unuttumm

teşekkurler canım nasıl 4 gun de cıkyor benımde adetgunum bu gun dun karnım bacaklarım ağrıgı bu gun de mıdem ağrıyor kılomen ve catlatma iğnesı oldum bıde bu ay

Back
X