hoşgeldin cnmmmselam kızlar nasılsınız
evet öyleymişş salıda alttan bakıcak kalp atışı ne zaman belli olur onu bilmiyorumm ama sersem oldum dünden beri off ne zormuşş hastaneye gidip gelmekk
selam kızlar nasılsınız
amin cnmm bu sefer sorun olmasında dün sabah 10nda gittim 16.sıradaydımm 1 de bana sıra geldii o kadar dolukii doktorrinsan stres oluyo tabi nolcak diye.
herşey yolunda gitsinde canmm bebeğinde sonuna kadar yada bebeklerin mi desek kaydirigubbakcemile3 allah inşallah tamamına erdirir canmm :Saruboceq:
hoşgeldin cnmmm
ha ha sen çağırınca gitti hepsiaşağıdaki hanımlar buyrun sohpete katılın...kendinizi tanıtın.
aşada durmayınbuyrunnnnnnnnn
amin cnmm bu sefer sorun olmasında dün sabah 10nda gittim 16.sıradaydımm 1 de bana sıra geldii o kadar dolukii doktorr
ben adete 4 gün kala test yaptım cnmm çift çizgi çıktı belirtim hiç yokk keç haftalık ortalama 5 cnm doktora sormayı unuttummhoş bulduk canım sen kac haftalık hamılesın reglın kac gun gecınce test yaptın belırtıler hemen başladımı cok soru sordum kusura bakma
ha ha sen çağırınca gitti hepsi
evet özel bahçelievlerde ama doktoru çok metediyolar ondan talep çokkşu bekleme işi beni çok sinirlendiriyo işte :bbo: benim dr.öle randevu alıyosun en az 1saat bekliyosun dahada fazlası oluyo -tatlicadiarzu-
sen özelemi gidiyon canmm?
ay ne biliyim kıss bize çok güzel geliyosunda onlara ne olduysaa:roflol:yaa korktularmı ne ayyyyy oka korkunçmuyum ki :gitme:
evet özel bahçelievlerde ama doktoru çok metediyolar ondan talep çokk
test yaptınmı?Merhaba arkadaŞlar sİzlere bİr sorum olacak...
Ocak ayının 6 sında,Şubat ayının 7 sİnde adet baŞlangıcım bu ayın 6 sında kırmızı lekenmem oldu adetİm baŞlıyor dİye o gÜnden berİ gÜnlÜk pet koyuyorum lekelenİyor ama bİrŞey baŞlamıyor,kasıklarımda aĞrı var bacaklarımda aĞrı olur adet olacaĞım zaman Şuanda Öyle kopacak gİbİ sİzce normalmİ yoksa hamİle olma durumum olabİlİrmİ gÜnÜm geÇmİŞmİ?
yok cnm bayan benimkidezaten iyi dr.yoğun olur herzaman.benimkide öle.
seninki erkek ti dimi?benimki bayan çoook tatlı ayyy dr.bile özledim yaaaaakaydirigubbakcemile3
test yaptın mı canmm?Merhaba arkadaŞlar sİzlere bİr sorum olacak...
Ocak ayının 6 sında,Şubat ayının 7 sİnde adet baŞlangıcım bu ayın 6 sında kırmızı lekenmem oldu adetİm baŞlıyor dİye o gÜnden berİ gÜnlÜk pet koyuyorum lekelenİyor ama bİrŞey baŞlamıyor,kasıklarımda aĞrı var bacaklarımda aĞrı olur adet olacaĞım zaman Şuanda Öyle kopacak gİbİ sİzce normalmİ yoksa hamİle olma durumum olabİlİrmİ gÜnÜm geÇmİŞmİ?
ay ne biliyim kıss bize çok güzel geliyosunda onlara ne olduysaa:roflol:
ben adete 4 gün kala test yaptım cnmm çift çizgi çıktı belirtim hiç yokk keç haftalık ortalama 5 cnm doktora sormayı unuttumm
hayır yapmadım bu ay 28 çektiği için normal diye düşündüm bugün aklıma geldi böyle bir ihtimal benim size sorum sizce günüm geçmişmi adet lekelenmeleri olduğu halde hamile olma ihtimali varmıdır ona göre tahlil yaptıracağım..test yaptınmı?
yok cnm bayan benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?