Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şimdide havalısın ana kraliçeezemuszemuszemuszemus
kardeşimdeyım bılgısayarından bulamadım bır ıkı tane bulabıldım seker bak bu daha net
kardeşimdeyım bılgısayarından bulamadım bır ıkı tane bulabıldım seker bak bu daha net
ayy canmm benim çok mersi kuşum :kedi: bak utandım :kedi:
azize dilek begümm hepinizi öpüyorumm kızlarr
kızz ikiz annesi deme daha kesin değilllaaaaa ikiz annemiz gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
azize dilek begümm hepinizi öpüyorumm kızlarr
kızz ikiz annesi deme daha kesin değilll
ama daha çok küçük oldukları için net bişey yok doktor plesanta ve kesesi de olabilir salı kesinlerşir dediivalla ik tane kese gören sensin buda demek haftaya o iki kese dahada büyük iki kese olcak :sm_cool:
hoşbulduk begümcümmben 28 yaşındayım eşimde 32 ......
sezen hoşgeldiiiiinnnnn
tahlillerim vardı sabah 9 da gittim aç karnına 7 tane onları yaptırdım yarın sonuçları alıp doktoruma göstericemm
ama daha çok küçük oldukları için net bişey yok doktor plesanta ve kesesi de olabilir salı kesinlerşir dedii
tahliller doktorum ben bütün yeni hamiş hastalarıma yapıyorum dedi aç karnına kan şekeri idrar hormon valla isimlerini tam hatırlamıyorum diğerlerinin ama 3 tüp kan alındıı benim karnımdada ölmüştü 2 ay hassas davranıyoohı ne tahlili ne için yaniii