• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

neden kan testi yapcan canmm?
ya 1600 olmadan değer ultrasonda gözükmüyomuşş bende haftaya doktora giderim bi kanda değerim ne bakıyım dedim kasım topicindeki kızlar hep yaptırmışlarr ama bugün gittim doktora muayne olmadan kan tahlili yapmadılar doktorumda doğumdaydı benimde işim vardı beklemedim salı günü gidiyimm muayne etsin bakalım kese göükücekmii

ya 1600 olmadan değer ultrasonda gözükmüyomuşş bende haftaya doktora giderim bi kanda değerim ne bakıyım dedim kasım topicindeki kızlar hep yaptırmışlarr ama bugün gittim doktora muayne olmadan kan tahlili yapmadılar doktorumda doğumdaydı benimde işim vardı beklemedim salı günü gidiyimm muayne etsin bakalım kese göükücekmii

anladım canmm iyi yapmışın...ama salı dr.gidrsen kesin kesen görülür canmm.kana gerek bile kalmıcak canmm.yerimseniben

anladım canmm iyi yapmışın...ama salı dr.gidrsen kesin kesen görülür canmm.kana gerek bile kalmıcak canmm.yerimseniben
banada gözükücekmiş gibi geliyo benim erken döllenme çünkü adete 4 gün kala çıktığına göre bakalım doktor ne testi yapıcakk düşük oldu ya belkimm yaparr

banada gözükücekmiş gibi geliyo benim erken döllenme çünkü adete 4 gün kala çıktığına göre bakalım doktor ne testi yapıcakk düşük oldu ya belkimm yaparr

benimde aynısı olmuştu canmm...dr.gittim kse görüldü hemde karnımdan baktı.

iyiyim şekercim sen? bende bı umıtle gıttım dr ama tahlıl yapmadı beklıyelım gecmesını gununun dıyo senağlama

bende iyiyim tatlımm..neden yapmadılar ki?illa gününmü geçicek...adetten günler önce bile hamilelik varsa çıkıyo testtlerde.

slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:

şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv: :nazar:

mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv: :nazar:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
sevimsizim..................9 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
yumurcek....................10 mart
begummmm................10 mart

Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
gadife............................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
askizi...........................20 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart

nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
WELCQME........................5 nisan

listemizdeki güzel anne adaylarımızın bebişleri an kısa zamanda gelir inşallahhhhh :Saruboceq:

evet seninde 4 gün kala çıkmıştı dimi ilk gittiğinde kaç haftalıktı bebişin hatırlıyomusun ben kağan kocatepenin sitesinde hesaplattım bugün 4+5 çıkıyoo

ben 4gün varken yaptım...adet günümden itibaren 1hafta sonra dr.gittim kesem gözüktü canmm 5haftalık dedi dr.

bılmıyorum azızecim ya yapmadı beklıyelım dedı. pazartesi yaparım bı test bakalım hayırlısı artık.

yok sezen ben halkalıda oturuyorum canım

Selam kızlar pek giremiyorum nete çok zamanım olmuyo bu aralar benim adet yine 4 gün gecikti ama test yaptım negatifti bugün, olsa çıkardı sanırım kısmet diğer aylara ...

Selam kızlar pek giremiyorum nete çok zamanım olmuyo bu aralar benim adet yine 4 gün gecikti ama test yaptım negatifti bugün, olsa çıkardı sanırım kısmet diğer aylara ...

slm canmm....evet yaaa olsa kesin çıkardı tatlım.
olsun bidahaki aya inşallah olur kuşum.

Back