Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya 1600 olmadan değer ultrasonda gözükmüyomuşş bende haftaya doktora giderim bi kanda değerim ne bakıyım dedim kasım topicindeki kızlar hep yaptırmışlarr ama bugün gittim doktora muayne olmadan kan tahlili yapmadılar doktorumda doğumdaydı benimde işim vardı beklemedim salı günü gidiyimm muayne etsin bakalım kese göükücekmiineden kan testi yapcan canmm?
ya 1600 olmadan değer ultrasonda gözükmüyomuşş bende haftaya doktora giderim bi kanda değerim ne bakıyım dedim kasım topicindeki kızlar hep yaptırmışlarr ama bugün gittim doktora muayne olmadan kan tahlili yapmadılar doktorumda doğumdaydı benimde işim vardı beklemedim salı günü gidiyimm muayne etsin bakalım kese göükücekmii
banada gözükücekmiş gibi geliyo benim erken döllenme çünkü adete 4 gün kala çıktığına göre bakalım doktor ne testi yapıcakk düşük oldu ya belkimm yaparranladım canmm iyi yapmışın...ama salı dr.gidrsen kesin kesen görülür canmm.kana gerek bile kalmıcak canmm.yerimseniben
slm begüm nasılsın canmm....
sen hangi hastaneye gidiyosunn begümiyiyim şekercim sen? bende bı umıtle gıttım dr ama tahlıl yapmadı beklıyelım gecmesını gununun dıyo senağlama
banada gözükücekmiş gibi geliyo benim erken döllenme çünkü adete 4 gün kala çıktığına göre bakalım doktor ne testi yapıcakk düşük oldu ya belkimm yaparr
iyiyim şekercim sen? bende bı umıtle gıttım dr ama tahlıl yapmadı beklıyelım gecmesını gununun dıyo senağlama
evet seninde 4 gün kala çıkmıştı dimi ilk gittiğinde kaç haftalıktı bebişin hatırlıyomusun ben kağan kocatepenin sitesinde hesaplattım bugün 4+5 çıkıyoobenimde aynısı olmuştu canmm...dr.gittim kse görüldü hemde karnımdan baktı.
senlede yakın oturuyoz galiba yeşilköydemisin ben merterdeyimınternatıonal yeşilköye canım
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv:
mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
sevimsizim..................9 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
yumurcek....................10 mart
begummmm................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
gadife............................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
askizi...........................20 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
WELCQME........................5 nisan
evet seninde 4 gün kala çıkmıştı dimi ilk gittiğinde kaç haftalıktı bebişin hatırlıyomusun ben kağan kocatepenin sitesinde hesaplattım bugün 4+5 çıkıyoo
anladım canımmben 4gün varken yaptım...adet günümden itibaren 1hafta sonra dr.gittim kesem gözüktü canmm 5haftalık dedi dr.
bılmıyorum azızecim ya yapmadı beklıyelım dedı. pazartesi yaparım bı test bakalım hayırlısı artık.
yok sezen ben halkalıda oturuyorum canım
hayırlısı olsun canım demek zamanı varr inş.bidahaki aya gelir bebişinnSelam kızlar pek giremiyorum nete çok zamanım olmuyo bu aralar benim adet yine 4 gün gecikti ama test yaptım negatifti bugün, olsa çıkardı sanırım kısmet diğer aylara ...
Selam kızlar pek giremiyorum nete çok zamanım olmuyo bu aralar benim adet yine 4 gün gecikti ama test yaptım negatifti bugün, olsa çıkardı sanırım kısmet diğer aylara ...