• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

merhaba kızlar cok onemlı bı sorunum var gecen ay 4 gün gecıktım ve bu gecıkme suresınce su gıbı akıntım oldu hep ıslaktı testte bısey cıkmadı fakat buyuk bı dolabımız var onu cektım ve cekmemle bırlıkte belıme bı acı saplandı 10 dk sonrada regl oldum hafıf kahverengı geldı 3 saat sonra normal reglıye dondu acaba düşükmü oldu cok merak edıyorum ne olur yardım edın

slm arkadaşım.test yaptın sanırım çıkmadı...
hamile olsaydın çıkardı.adet gecikmelerinde oluyo kahve rengi akıntılar korkma canmm.

kızlaar çok yakın bir arkadaşım daha hamile , yalnızca 4 ay korunmadı ve 2 kez hamile kaldı, ilki boş gebelikti, şimdiki normal Allah a şükürler olsun. onun için çok sevindim gözlerim doldu . sonra kendimi düşündüm bir an ben 4 ayda sıfırrr... nerde yanlış yaptığımı bi bilsem...

kızlaar çok yakın bir arkadaşım daha hamile , yalnızca 4 ay korunmadı ve 2 kez hamile kaldı, ilki boş gebelikti, şimdiki normal Allah a şükürler olsun. onun için çok sevindim gözlerim doldu . sonra kendimi düşündüm bir an ben 4 ayda sıfırrr... nerde yanlış yaptığımı bi bilsem...

sen neden yanlış yapasınki canmm kısmet bu işler allahın bileceği iş.
biz sadece sabredip beklicez...bende korunmadığım ilk ay hamile kalmıştım canmm adet bittikten itibaren gün aşırı çalıştık ve bidahaki adete 1hafta kalana dek.
ama 3aylık bebeğimi kaybettim 2ay oluyo kürtaj olalı.
arkadaşın içinde hayırlısı olsun.

selam canim, bu senin sorunun degil Allah'in bilecegi bir is...bazilari 2 sene hap kullanir, birakir birakmaz hamile kalir, barilari da 7 ay hap kullanir, birakir ve o hap onu 7 ay korur sonra hamile kalir, bazilari ise hap kullanmadan hamile kalamaz...yani vücuta göre ve dedigim gibi kismet isi :))

iyi aksamlar kizlar bende geldim araniza a.s. tabi kabul ederseniz:kedi:

evet kısmet artık, bide yalnızım bugün eşim nöbette iyice düşünceler sardı.. neyse ben çikolata ve kola eşliğinde stres atıcam şimdi:kahve:

gıttım canım yumurtan çatlamış ondandır yumurtaların tertemiz bı sorun yok üşütmüşşün bıraz dedi tahlil yapmadı kan tahlılı yapar dıye beklıyodum ama yapmadı bi ağrı kesici verdi ağrın artarsa iç dedi. kendını dınleme dıyo eger böle yaparsan herşeyı belırtı sanarsın dıyo böle yani ayın 10una kadar beklıycem meraktan çatlamazsam tabiCADIARZU

gıttım canım yumurtan çatlamış ondandır yumurtaların tertemiz bı sorun yok üşütmüşşün bıraz dedi tahlil yapmadı kan tahlılı yapar dıye beklıyodum ama yapmadı bi ağrı kesici verdi ağrın artarsa iç dedi. kendını dınleme dıyo eger böle yaparsan herşeyı belırtı sanarsın dıyo böle yani ayın 10una kadar beklıycem meraktan çatlamazsam tabiCADIARZU
iyi bari sorun yokk çalışmaya devam dedimii

illaki yumurtladığın gunlerde olucak dıye bısey yok dıyo yanı bıdahakı adet gunune kadar devam dıyo:kedi:

Back