• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Sağolun kızlar inşallah, aslında bu ay olmasınıda çok istemiyordum kpssye hazıranıyorum dershaneye filan gidiyorum denemelere giriyorum ordan oraya koşturuyorum sınav temmuzda daha bu ay olsaydı benim koşturmama çalışma tempoma ayak uyduramazdı sanırım bebiş sempatiksalakcinni Şaka bi yana Allah korusun düşük filan olurdu yine olmamasındada var bi hayır ... Bi iki ay korunim diyorum hatta ama karar veremedim daha ...

Sağolun kızlar inşallah, aslında bu ay olmasınıda çok istemiyordum kpssye hazıranıyorum dershaneye filan gidiyorum denemelere giriyorum ordan oraya koşturuyorum sınav temmuzda daha bu ay olsaydı benim koşturmama çalışma tempoma ayak uyduramazdı sanırım bebiş sempatiksalakcinni Şaka bi yana Allah korusun düşük filan olurdu yine olmamasındada var bi hayır ... Bi iki ay korunim diyorum hatta ama karar veremedim daha ...
sen bilirsin cnmm ama korunursan bırakınca bi iki ay olmuyomuş bebişşş

ayyyy oka bebek istiyon ama...kısmet canmm hakkında hayırlısı ne vakitse o olsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:

sen bilirsin cnmm ama korunursan bırakınca bi iki ay olmuyomuş bebişşş

Ben korunmam canım kocişe devrederim korunma işini ama bilmiyorum bebeğimin olmasınıda çok istiyorum bi yanda işim diğer yanda bebek hasreti ...Arada kaldım eyvahedigeldismile

ayyyy oka bebek istiyon ama...kısmet canmm hakkında hayırlısı ne vakitse o olsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:

Evet yaaa çok istiyorum o yüzden gönlüm elvermiyo korunmaya kociş de dikkat etmen gerekecek hamile kalınca sonra edemezsen çok üzülürüz ikimizde biraz ertelesekmi dedi bende yok dedim aklımı kurdalıyo şincik ... bilmiyorumkismile

iznim bıtıyo çalışınca bı turlu gunlerı denk getıremıyoruz inş bu ay olur. normal testlerden mı kullandın canım?

Evet yaaa çok istiyorum o yüzden gönlüm elvermiyo korunmaya kociş de dikkat etmen gerekecek hamile kalınca sonra edemezsen çok üzülürüz ikimizde biraz ertelesekmi dedi bende yok dedim aklımı kurdalıyo şincik ... bilmiyorumkismile

annelik en güzel şey bence yaaa....bide 9ay okadar uzun zamanki sen hem okur hem doğurusun kızz nolcak :lepi:

Back