• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kız azize aylar öncede adet günlerimiz yakındı bi iki gün vardı aramızda..önce sen gebe kaldın..bi ay sonra ben..sonra ben 1,5 aylıkken düşük yaptık.3 aylıkkende sen kaybettin..yani demem o ki, döndü dolaştı yine tarihler yanaştı.olumunekankayizsmile.bak kaç aydır kalamıyorum.kesin seni bekliyorum galiba.nolurrrr bir an önce korunmayı bırakkkk..hamiş kalllll...kaydirigubbakcemile

ayyy canım yaa kıyamam sana unutmamış beni opuyorumnanaktan
canmm şu kromozon testlerin sonucu mart 15 gibi çıkıcakmış ozamana kadar mecbur koruncaz tatlım...ama allahın izninle bekle beni nisanda geliyo bıcırıklarımız :Saruboceq:
ben çok ümitliyim rabbimde izin verirse :Saruboceq:

sana narkoz vermediler mi canmm?
seraba verceklermiş.

serapa narkoz verceklermiş..taamm o zaman hiç korkma..beni canlı canlı ettilerdi kuzum..bide acımasız bi doktora denk gelmiştim+yanımda kimse yoktu.bana sadece film dedilerdi,,ne bilem kafa röntgeni çektirmeye gider gibi tek başıma gitmiştim..guclubacismilemasadan yarım saatte kalkamadım.tansiyon falan gitti tabi.kanamamda oldu.1-2 saat kadarda kasıklarında sancı ve mide bulantısı yaptı..bayıltsınlar tabii..bişeycik duymadan olursun kuşum..germe kendini rahat ol..olumunekankayizsmile

ayyy canlı canlı ne fena...yazık kız sana ne acı çektin kimbilir :teselli:

nazocum zati doktorum dedükü ağrı olur olurmu öyle narkozsuz yapmam hem hastam rahat olmuyo ozaman dedi 3 kişilik ekiple giriyoz dedi işe gitme o gün narkoz yiycen dedi canım korkmuyom çok şükür temiz çıksında başka bişi istemiyom allahımdan yada tıkalı olsada tedavisi olsun yarabbim

nazo senin adet tarihin ne canmm...benim 27.

kaçı olabilir 28 .ya bekleme boşuna şu testin sonucunu..yoktur bişey..zaman kaybı valla.bu doktorların işkencesi.senin aslan gibi bi oğlun var zaten.o zamandan bu yana ağır radyasyona..atom bombasınamı maruz kaldınızda kromozomlar şekil değiştirecek..ben iyi olduğuna eminim..:lepi:

nazocum zati doktorum dedükü ağrı olur olurmu öyle narkozsuz yapmam hem hastam rahat olmuyo ozaman dedi 3 kişilik ekiple giriyoz dedi işe gitme o gün narkoz yiycen dedi canım korkmuyom çok şükür temiz çıksında başka bişi istemiyom allahımdan yada tıkalı olsada tedavisi olsun yarabbim

yok tatlım tıkalı değil sen üzülme orası bebişlerle dolcak bakgör allahımızın izninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nil hanım yapcak dimi canmm?

kaçı olabilir 28 .ya bekleme boşuna şu testin sonucunu..yoktur bişey..zaman kaybı valla.bu doktorların işkencesi.senin aslan gibi bi oğlun var zaten.o zamandan bu yana ağır radyasyona..atom bombasınamı maruz kaldınızda kromozomlar şekil değiştirecek..ben iyi olduğuna eminim..:lepi:

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin hemi :roflol:

nasıl güldürdün beni :roflol: eee naparsın tedbir işte okadarda paramız gitti şu testlere şakkıdı

aslında serapcım şimdiki aklım olsa yaptırmazdım ama bu drların eline düşmeye gör.bende bişi bulamadılar.kesin tüpün tıkalıdır dedilerdi..temiz çıktı.adım kadar eminim seninde temiz çıkacak..ama seninde için rahat olur..doktorlarda başka tedavilere yönelir..olur kız olur valla..Allahtan isteyin yeterki.boshayallersmile

ben kesin bu ayda adet olcam yaaa...
eşim korunmayı bırakmaz asla :kedi:

neyse güzeller size doyum olmaz..ben işteyim ya.çıkmam lazım şimdi..hayırlı haberlerinizi bekliyorum..öpüldünüz...opuyorumnanaktan

ben kesin bu ayda adet olcam yaaa...
eşim korunmayı bırakmaz asla :kedi:

sen eniştenin telini ver..arayım..yalvarayım..bak sizin olmadan bana sıra gelmiyo..nolur enişte diyim...kaydirigubbakcemile3...şaka şaka..vardır elbet bi zamanları..sağlıklarımız yerinde olsunda..menapoza kadar yolu var di mi ama?naniknanik

sen eniştenin telini ver..arayım..yalvarayım..bak sizin olmadan bana sıra gelmiyo..nolur enişte diyim...kaydirigubbakcemile3...şaka şaka..vardır elbet bi zamanları..sağlıklarımız yerinde olsunda..menapoza kadar yolu var di mi ama?naniknanik

:roflol: sen çok yaşa canmm yaa :roflol:

ozaman 1ay daha beni beklicen tatlım :icecream:

kızlar,serapçım ben de çıkıyom tatlım ereni okuldan almaya gidicem öptüm çoooook Şeniz

slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:

şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv: :nazar:

mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv: :nazar:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
sevimsizim..................9 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
yumurcek....................10 mart
begummmm................10 mart

Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
gadife............................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart

nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
WELCQME........................5 nisan

listemizdeki güzel anne adaylarımızın bebişleri en kısa zamanda gelsin allahım :Saruboceq:

merhaba kızlar cok onemlı bı sorunum var gecen ay 4 gün gecıktım ve bu gecıkme suresınce su gıbı akıntım oldu hep ıslaktı testte bısey cıkmadı fakat buyuk bı dolabımız var onu cektım ve cekmemle bırlıkte belıme bı acı saplandı 10 dk sonrada regl oldum hafıf kahverengı geldı 3 saat sonra normal reglıye dondu acaba düşükmü oldu cok merak edıyorum ne olur yardım edın

merhaba kızlar cok onemlı bı sorunum var gecen ay 4 gün gecıktım ve bu gecıkme suresınce su gıbı akıntım oldu hep ıslaktı testte bısey cıkmadı fakat buyuk bı dolabımız var onu cektım ve cekmemle bırlıkte belıme bı acı saplandı 10 dk sonrada regl oldum hafıf kahverengı geldı 3 saat sonra normal reglıye dondu acaba düşükmü oldu cok merak edıyorum ne olur yardım edın

korkma canmm hamile olsaydın çıkardı.sende hamilelik çıkmamış anladığım kadarıyla.
gecikme yaşamış olabilirsin.

Back