merhaba kızlar cok onemlı bı sorunum var gecen ay 4 gün gecıktım ve bu gecıkme suresınce su gıbı akıntım oldu hep ıslaktı testte bısey cıkmadı fakat buyuk bı dolabımız var onu cektım ve cekmemle bırlıkte belıme bı acı saplandı 10 dk sonrada regl oldum hafıf kahverengı geldı 3 saat sonra normal reglıye dondu acaba düşükmü oldu cok merak edıyorum ne olur yardım edın
kızlaar çok yakın bir arkadaşım daha hamile , yalnızca 4 ay korunmadı ve 2 kez hamile kaldı, ilki boş gebelikti, şimdiki normal Allah a şükürler olsun. onun için çok sevindim gözlerim doldu . sonra kendimi düşündüm bir an ben 4 ayda sıfırrr... nerde yanlış yaptığımı bi bilsem...
kızlaar çok yakın bir arkadaşım daha hamile , yalnızca 4 ay korunmadı ve 2 kez hamile kaldı, ilki boş gebelikti, şimdiki normal Allah a şükürler olsun. onun için çok sevindim gözlerim doldu . sonra kendimi düşündüm bir an ben 4 ayda sıfırrr... nerde yanlış yaptığımı bi bilsem...
listemizdeki güzel anne adaylarımızın bebişleri en kısa zamanda gelsin allahım :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlaaaarrr
iyiyim cnm sen nasılsın gittinmi doktora?ben 29 günde bir cnmmiyi akşamlar sezencim nasılsın? bebiş iyimiii? canım sen kaç günde bır adet oluyodun ?
iyi bari sorun yokk çalışmaya devam dedimiigıttım canım yumurtan çatlamış ondandır yumurtaların tertemiz bı sorun yok üşütmüşşün bıraz dedi tahlil yapmadı kan tahlılı yapar dıye beklıyodum ama yapmadı bi ağrı kesici verdi ağrın artarsa iç dedi. kendını dınleme dıyo eger böle yaparsan herşeyı belırtı sanarsın dıyo böle yani ayın 10una kadar beklıycem meraktan çatlamazsam tabiCADIARZU
e hadi kolay geleeeillaki yumurtladığın gunlerde olucak dıye bısey yok dıyo yanı bıdahakı adet gunune kadar devam dıyo:kedi:
yazarım canmmbeni yazmamissin canim, 20 mart adet günüm
iyi aksamlar kizlar bende geldim araniza a.s. tabi kabul ederseniz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?