- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlum o nasıl oluyo sarumsaklı bÖrek
evet yeterki temiz çıksın beklemeye razıyım bende.valla canım ya filmden hiç korkmuyomda kötü sonuç alırmıyım o geriyooo canım yaa bizim sonuçlar birbirine yakın olucak inş.temiz temiz çıkar yarabbim
ooooo marifetimi döktürecem desene :teytey: eline sağlık da sarımsaklımı nasıl yani??
hazır yufkadan yapılıyo tatlımm...
6 7diş sarımsak dövüyorum 4su bardağı suyla karıştırıyorum tuzunu atıyorum.
Yufkaların arasına kaşık kaşık döküyorum.ve sıvı yağ.
çok güzel oluyo...
yaaaaa hımm çok seviyom ben...şimdi yapmaya gidiyom tatlışımm yerimsenibenheeeeeeeeeeeee biliyom onu ismini bilmiyomuşum ekmeklede yapılıyo o onada sarımsak aşı diyolar
bende hemen tarif defterime yazdım mutlaka deniycem:) ya bişey sorucam 7.gün yumurtlama olurmu çatlama?
evet yeterki temiz çıksın beklemeye razıyım bende.
Eşim hiç korkma temiz çıkcak diyo inşallah.sonunda güleriz canmm.
Biz sezenle bi ara buluşmaya karar verdik tatlım sende bize katılırmısın yerimseniben
yazdım tatlım...yerimseniben
bende hemen tarif defterime yazdım mutlaka deniycem:) ya bişey sorucam 7.gün yumurtlama olurmu çatlama?
valla geçen haftalarda cennetteydim tlfnun olsa arıycaktım in iki dakika görüşelim diye olur canım buluşalım ,
benim koçişte temiz çıkacak allaj-hımın izniyle diyo ama kuşkuda yiyip bitiriyo
olur tabi bazı yumurtlama erken oluyo adetten hemen sonra hamile kalanlarda oluyo...
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv:
mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
sevimsizim..................9 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
yumurcek....................10 mart
begummmm................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
gadife............................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
WELCQME........................5 nisan
ayyy ben dün gece kendimi garip hissettim kasıklarıma ağrı girdi ateş bastı akıntım arttı bende hemen eşimi uyandırdım :kedi: sonrasında bacaklarımı havaya diktim çünkü öle duymuştum eşimde gece gece kahkaya boğuldu o halim çok komik geldi ona gerçi komiktim de neyse herşey bebek için kaydirigubbakcemile3
lavinyacım sen kaç yaşındasın?nekadarlık evlisin anlat canmm...[/QUO
canım 25 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. 2 aydr bebek istiyoruz. yumurtlama zamanı falan bilmezdim hiç bu site sayesinde öğrendim öğrenmeye devam ediyorum da, kara cahildim yani kaydirigubbakcemile3 sen kaç yaşındasın ?
bende burda öğrendim inan ki kaydirigubbakcemile5 yumurtlama neymiş diye kaydirigubbakcemile3 ben 30 yaşındayım canmm...9yaşında bir oğlum var.
bende 2.için uğraşıyom allah ın izniyle...2ay önce 3aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj oldum...dr.um 2ay vardi tekrar hamile kala bilmm için.sürem bitti.
canım benim ne mutlu sana annelik dugusunu tadıyorsun bak biz onun için uğraşıyoruz. inşallah ikinci bebeğine de kavuşursun.. Allah bana da bu duyguyu yaşatır inşallah çok istiyorum..