mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

tamam ozman canım bende öyle yapayım bu ay ozman inşallah bu sefer olur saol talım ya önerin için opuyorumnanaktan.. ben çıkıyorum yemek yapmam lazım görüşürüz canım iyi bak kendine..

vois canım benümküsü

hımm onu bilmiyom canmm...
bizim cadde üzerinde değil herhal :uhm:

canmm heycan varmı? film çekilcek yaaa inşallah güzel geçer senin için dua edicem tatlım.akşamda bol kuran okudum zati inan dualarımda sende vardın.

yok ya canım heyacan sadece temizmi çıkacak tıkalı çıkarsa nasıl olucak onuda düşünüyom dermanı olsunda canım artık bakalım dermansız dertim olmasın

kapalı caddeye girmeden okula inen cadde var ya orada arabalar park ediyo hani döviz bürosundan aşağıya doğru yürüyon

valla canım bende okuycam ama bi türlü bitmiyo gelmiyoda leke leke geliyo anlamadum geçen ayda böyle geldi kansız çıktım acep ondanmı

cesur arkadaşım benim...guclubacismile

benimde dün adet bitti temizlendim akşamda kuranımı okudum canmm...böle banyo yaptıktan sonra genelde okurum canmm allah kabul etsin.:Saruboceq:

serap..rahim filmimi çektircen kuzumm? ay başıma gelmişti..iğrenç zor bişey,Allah kolaylık versin..moral vermek gibi oldusempatiksalakcinni

listemizdeki anne adaylarımıza bebişlerini en kızsa zamanda ver allahım :Saruboceq:

serap..rahim filmimi çektircen kuzumm? ay başıma gelmişti..iğrenç zor bişey,Allah kolaylık versin..moral vermek gibi oldusempatiksalakcinni

saol kuşum süper oldu valla

şaka şaka doktorda ağrılı olduğunu dedi zati narkoz vericek ondan rahatım aman bisefer olucak allahımın izniyle temiz çıksında canım gerisinde ne kadar acı çekresem çekeyim önemi yok

bu tedavi amaçlı işlemler yine bi derece de.
şu kürtaj olayı çok fena allak kimseye göstermesin iki kez yaşadım canından can kopuyo.

kız azize aylar öncede adet günlerimiz yakındı bi iki gün vardı aramızda..önce sen gebe kaldın..bi ay sonra ben..sonra ben 1,5 aylıkken düşük yaptık.3 aylıkkende sen kaybettin..yani demem o ki, döndü dolaştı yine tarihler yanaştı.olumunekankayizsmile.bak kaç aydır kalamıyorum.kesin seni bekliyorum galiba.nolurrrr bir an önce korunmayı bırakkkk..hamiş kalllll...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…