• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

selam kizlar, yarin yumurtlama tarihim kizlar, internete göre, ve ben sabahtan beri sag tarafimda bir batma, karin sancisi var biraz..acaba bugün mü yumurtluyorum anlamadim...

selam kizlar, yarin yumurtlama tarihim kizlar, internete göre, ve ben sabahtan beri sag tarafimda bir batma, karin sancisi var biraz..acaba bugün mü yumurtluyorum anlamadim...

bu günleri değerlendir tatlım...batma oluyo zati o günlerde.:lepi:

Aman yorma canım ben bahar temızlıĞını artık yenı eve yapıcam yarın ÖbÜrgÜn salon takımıda gelıcek mecbur yenı evı temızlemem lazım en azından salonu

Aman yorma canım ben bahar temİzlİĞİnİ artık yenİ eve yapıcam yarın ÖbÜrgÜn salon takımıda gelİcek mecbur yenİ evİ temİzlemem lazım en azından salonu

ayyy negüzell hayırlı uğurlu olur inşallah yeni evin :Saruboceq: eeee yeni eve yeni bebekler gelir inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

negüzel olur ama :lepi:

ayyy negüzell hayırlı uğurlu olur inşallah yeni evin :saruboceq: Eeee yeni eve yeni bebekler gelir inşallah :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

Negüzel olur ama :lepi:

inş.canım bu salı temiz sonuçlar alırımda olur inş.be azizem artıkın vakti gelmiştir inş.

inş.canım bu salı temiz sonuçlar alırımda olur inş.be azizem artıkın vakti gelmiştir inş.

ikimizde sonuç beklemekten telef olduk haaaa -tatlicadiarzu-
bi çıksada şunlar rahatlasak veeeee çalışmalara başlasakkkkkkkkk :lepi:

senin yarın haaa offfffff benimde var bilmiyorumkismile

iyidir tatlım biyandan temizlik yapıyom şimdide mutfağa gircem oğluş börek istedi yugoslav böreği yapcam....sarımsaklı börek çok güzel oluyo :lepi:

ooooo marifetimi döktürecem desene :teytey: eline sağlık da sarımsaklımı nasıl yani??

ikimizde sonuç beklemekten telef olduk haaaa -tatlicadiarzu-
bi çıksada şunlar rahatlasak veeeee çalışmalara başlasakkkkkkkkk :lepi:

Senin yarın haaa offfffff benimde var bilmiyorumkismile

valla canım ya filmden hiç korkmuyomda kötü sonuç alırmıyım o geriyooo canım yaa bizim sonuçlar birbirine yakın olucak inş.temiz temiz çıkar yarabbim

Back