mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar yaaa ben bu ağrıya dayanamıycam artık karnımın alrı sağ kasığım ve dızıme kadar bacağım böle sıcak sıcak bi ağrı. kist mist olurmu dıye korktum dr gıtcem bugun bakalım inş kötü bişey çıkmaz dimi arkadaşlar yaaa:sinifsinif:

git canım için rahat eder en azından ne olduğunu öğrenirsin..

canım 3 gundur aynı agrı anlamadım gıttı ay bır umitte meleğimmi çektırıyo bana bunları demıyoda diilim ama kötü bısey var diyede korkuyom adet agrısını bukadar erken çekmıyorum ay hayırlısı inş

korkma tatlım içini ferah tut ve pozitif düşün kötü şeyler getirme aklına..ama ağrılara dayanamıyposan bi doktora görün adet tarıhın ne zaman yakın mı ?

korkma tatlım içini ferah tut ve pozitif düşün kötü şeyler getirme aklına..ama ağrılara dayanamıyposan bi doktora görün adet tarıhın ne zaman yakın mı ?

geçen ay 13 üydü gece.26 gunde bır oluyorum ben ama hıc bır zaman bukadar erken ağrım olmazdı sadece kasığımda batma olurdu adetım başladıktan sonra ağrırdı karnım. bakalım bugun 1 de randevum saol destek oldugun için:teselli:

Sezen sen gittinmi hastaneye ne oldu?Ben gittim hormon testi sonuçlarını aldım olması gereken değerlerdeymişler ama yinede rahim filmi istedi bu ayın 10 kadar çektirmeliymişim...Ne yapayım ya bir akıl verin ama 3 doktor gezdim 3de aynı dedi.

gnydın tatlım bende 9.da çektircem canım

gelsin bebişler :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…