mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Tatlum o nasıl oluyo sarumsaklı bÖrek

hazır yufkadan yapılıyo tatlımm...
6 7diş sarımsak dövüyorum 4su bardağı suyla karıştırıyorum tuzunu atıyorum.
yufkaların arasına kaşık kaşık döküyorum.ve sıvı yağ.
çok güzel oluyo...

valla canım ya filmden hiç korkmuyomda kötü sonuç alırmıyım o geriyooo canım yaa bizim sonuçlar birbirine yakın olucak inş.temiz temiz çıkar yarabbim
evet yeterki temiz çıksın beklemeye razıyım bende.
eşim hiç korkma temiz çıkcak diyo inşallah.sonunda güleriz canmm.
biz sezenle bi ara buluşmaya karar verdik tatlım sende bize katılırmısın yerimseniben
ooooo marifetimi döktürecem desene :teytey: eline sağlık da sarımsaklımı nasıl yani??

yazdım tatlım...yerimseniben

heeeeeeeeeeeee biliyom onu ismini bilmiyomuşum ekmeklede yapılıyo o onada sarımsak aşı diyolar

bende hemen tarif defterime yazdım mutlaka deniycem:) ya bişey sorucam 7.gün yumurtlama olurmu çatlama?

heeeeeeeeeeeee biliyom onu ismini bilmiyomuşum ekmeklede yapılıyo o onada sarımsak aşı diyolar
yaaaaa hımm çok seviyom ben...şimdi yapmaya gidiyom tatlışımm yerimseniben
bende hemen tarif defterime yazdım mutlaka deniycem:) ya bişey sorucam 7.gün yumurtlama olurmu çatlama?

olur tabi bazı yumurtlama erken oluyo adetten hemen sonra hamile kalanlarda oluyo...

valla geçen haftalarda cennetteydim tlfnun olsa arıycaktım in iki dakika görüşelim diye olur canım buluşalım ,

benim koçişte temiz çıkacak allaj-hımın izniyle diyo ama kuşkuda yiyip bitiriyo

olur tabi bazı yumurtlama erken oluyo adetten hemen sonra hamile kalanlarda oluyo...[/QUOTE]

ayyy ben dün gece kendimi garip hissettim kasıklarıma ağrı girdi ateş bastı akıntım arttı bende hemen eşimi uyandırdım :kedi: sonrasında bacaklarımı havaya diktim çünkü öle duymuştum eşimde gece gece kahkaya boğuldu o halim çok komik geldi ona gerçi komiktim de neyse herşey bebek için kaydirigubbakcemile3

valla geçen haftalarda cennetteydim tlfnun olsa arıycaktım in iki dakika görüşelim diye olur canım buluşalım ,

benim koçişte temiz çıkacak allaj-hımın izniyle diyo ama kuşkuda yiyip bitiriyo

aayy negüzel olurdu kızzz alkisalkisalkis ben sana msn den yazarım canmm tel.mi.

kızlar böreğimi yaptım fırına attım pişiyo 1saat bişicek...anca sulu oluyo çünküm.

olur tabi bazı yumurtlama erken oluyo adetten hemen sonra hamile kalanlarda oluyo...

ayyy ben dün gece kendimi garip hissettim kasıklarıma ağrı girdi ateş bastı akıntım arttı bende hemen eşimi uyandırdım :kedi: sonrasında bacaklarımı havaya diktim çünkü öle duymuştum eşimde gece gece kahkaya boğuldu o halim çok komik geldi ona gerçi komiktim de neyse herşey bebek için kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

lavinyacım sen kaç yaşındasın?nekadarlık evlisin anlat canmm...

listemizdeki bütün bekleyen anne adylarımıza en kısa zamanda bebişlerini ver allahım :Saruboceq:

lavinyacım sen kaç yaşındasın?nekadarlık evlisin anlat canmm...[/QUO

canım 25 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. 2 aydr bebek istiyoruz. yumurtlama zamanı falan bilmezdim hiç bu site sayesinde öğrendim öğrenmeye devam ediyorum da, kara cahildim yani kaydirigubbakcemile3 sen kaç yaşındasın ?

bende burda öğrendim inan ki kaydirigubbakcemile5 yumurtlama neymiş diye kaydirigubbakcemile3 ben 30 yaşındayım canmm...9yaşında bir oğlum var.
bende 2.için uğraşıyom allah ın izniyle...2ay önce 3aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj oldum...dr.um 2ay vardi tekrar hamile kala bilmm için.sürem bitti.

canım benim ne mutlu sana annelik dugusunu tadıyorsun bak biz onun için uğraşıyoruz. inşallah ikinci bebeğine de kavuşursun.. Allah bana da bu duyguyu yaşatır inşallah çok istiyorum..

canım benim ne mutlu sana annelik dugusunu tadıyorsun bak biz onun için uğraşıyoruz. inşallah ikinci bebeğine de kavuşursun.. Allah bana da bu duyguyu yaşatır inşallah çok istiyorum..

olcak canmm allahın izninle yerimseniben yeterki sabırlı ol daha yeni başlamışın.
ben son hamileliğimde korunmadığım ilk ay hamile kalmıştım canmm...
adet bittikten hemen sonra gün aşırı çalışcan canmm taaaa bidahaki adetine 1hafta kalana kadar.ben böle yaptım sezen arkadaşımızda böle yaptı hamile şu an...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…