mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet bitanemm nerdesin canım ya valla merak ettim seni 1 haftadır yoksunn darısı senin başına cnmm inş..adet olmazsınn

deilsin demedi cnm yarın kan vercemm bakalım öğleden sonra 3,5ta sonuç vercem ama bakalım hayırlısı olsun semar testini nie istedi anlamadım
semar testini adet gecikti diyemi istedi acaba başka sorun varmı diye bakıcak belki kan bugün niye almadııkii inş.kanda çıkar canım ya bende yarın kan testi yapıcamm

semar testini adet gecikti diyemi istedi acaba başka sorun varmı diye bakıcak belki kan bugün niye almadııkii inş.kanda çıkar canım ya bende yarın kan testi yapıcamm

semar nie yaptığını bende anlamadım ama onu zaten perşembeye alıcam kan testi buğün için geç kalmıştım saat 4e geliodu sabah 8de yapılcakk bakalım hayırlısı ben akşam girerim ancak inşaalah erken verirler bide onun sonucu için beklemem inşş

bende yarın kan testi yaptırıcamm ama cumartesi veriyolarmış sonucuu

cumartesi hastanler açıkmı kıss özelde 1-2saatte veriolarr
bende özele gidiyorum oğlumun doğumunuda gidiceğim hastanede yapmıştım demin aradımm cumartesi veririz dedi sabah yaptırırsam öğleden sonra veriyolarmış ama ben 1 gibi gidicem oda cumartesiye kalıyoo

bende özele gidiyorum oğlumun doğumunuda gidiceğim hastanede yapmıştım demin aradımm cumartesi veririz dedi sabah yaptırırsam öğleden sonra veriyolarmış ama ben 1 gibi gidicem oda cumartesiye kalıyoo

Evet canım sabah saat 10 kadar gidip kan testini yaptırırsan öğleden sonra veriyorlar sonuçları ama geç gidilirse yarına sarkar yalnız hastanenin internet adresini biliyorsan oradan online labaratuvar sonuçlarına bakabilirsin akşama doğru ben bugün farkettim ve yarına kalan hormon testi sonuçlarıma baktım ama bişeycik anlamadım.

yarın bi sorayımm internetten bakabiliyomuyum diye

gelsin bebişler :ecrin_bebek:

kızlar bişey buldum süper....
babystrology adet tarihini gırıyosun bebeğin ne kadarlıksa anne karnındakı haraketlı halını gösteriyo uzerındede ismini yazıyosun mesela sezen's baby yazıyo çok hoş.....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…