yardimci olursaniz sevinirim gercekten arkadaslar
anlat bakalım derdini, elimizden geldiğince yardımcı oluruz elbette
az gelmiş ama yerleşme kanaması diye bişi var o olmasın sakın CADIARZU
yardimci olursaniz sevinirim gercekten arkadaslar
ben bu ayin 3 unde adet oldum ve simdi adetime 4 gun var cok kasik agrim vardi iki gun önce doktora gittim rahimde iltihap oldugu icin dedi ama yogun akintin var adetini bekle gelirse ilaclari kullan gelmesse kullanma dedi bugun test yaptim idrarda 5 dakka icinde ikinci cizgi cikti ama sonra kayboldu
cok uzuluyorum suanda ne düsüncegimi bilmiyorum
sibelcim dun uçakta bı baktım hafıf lekelenmısım sonra peçeteye cok az kahverengı geldı ama akıntıyla beraber sonra hala bu zamana kadar sökülmedi anlayamadım bı turlu. gece geldım zaten 2 gıbı bu sabah söledım eşıme canım ya oyle boynu bukuk gıttı işe nıye bole oluyo anlayamıyorum kafayı yıcem yemın ederımsenağlama
Günaydinnn kizlar ben geldimm. Ya ben dün azicik kustum hamilelik belirtisi bu degil mi? Acaba buda psikolojik olabilir mi?
ben bu ayin 3 unde adet oldum ve simdi adetime 4 gun var cok kasik agrim vardi iki gun önce doktora gittim rahimde iltihap oldugu icin dedi ama yogun akintin var adetini bekle gelirse ilaclari kullan gelmesse kullanma dedi bugun test yaptim idrarda 5 dakka icinde ikinci cizgi cikti ama sonra kayboldu
cok uzuluyorum suanda ne düsüncegimi bilmiyorum
sibelcim dun uçakta bı baktım hafıf lekelenmısım sonra peçeteye cok az kahverengı geldı ama akıntıyla beraber sonra hala bu zamana kadar sökülmedi anlayamadım bı turlu. gece geldım zaten 2 gıbı bu sabah söledım eşıme canım ya oyle boynu bukuk gıttı işe nıye bole oluyo anlayamıyorum kafayı yıcem yemın ederımsenağlama
sıbel napıosun nasıl gıdıoooo
selam kızlar gecmısı okumadan dalıyorum muhabbete begumcum canım bended e olmustu aynen oyle kahverengı akıntı sonra 2 -3 guun adet olmadım ve sonra test yaptım cııft cızgı bence sende o akıntıdan sonra 2 3 gun bekle test yap.ınsallah bebıs ordadırr..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam kızlar gecmısı okumadan dalıyorum muhabbete begumcum canım bended e olmustu aynen oyle kahverengı akıntı sonra 2 -3 guun adet olmadım ve sonra test yaptım cııft cızgı bence sende o akıntıdan sonra 2 3 gun bekle test yap.ınsallah bebıs ordadırr..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Canım doktorunun dediği gibi kesin emin olman için adet gününü bekle adet olmazsan test yaparsın adet olursan ilaçlarını kullanırsın sakın adet olmadan içme bak hamileysen sonra pişman olursun
beklicem tabiki ins vardir bebegim yogun akinti hamilelik belirtisi degilmi doktor yogun akintin var dedi cünkü oda aklimda yer etti
canım tam adet gunumde oldu benım oylemıydı senınkıde gözlerım sisti aglamaktan takmıycam dıyorum ama olmuyo allahım yardım et
beklicem tabiki ins vardir bebegim yogun akinti hamilelik belirtisi degilmi doktor yogun akintin var dedi cünkü oda aklimda yer etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?