mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

anlat bakalım derdini, elimizden geldiğince yardımcı oluruz elbette

ben bu ayin 3 unde adet oldum ve simdi adetime 4 gun var cok kasik agrim vardi iki gun önce doktora gittim rahimde iltihap oldugu icin dedi ama yogun akintin var adetini bekle gelirse ilaclari kullan gelmesse kullanma dedi bugun test yaptim idrarda 5 dakka icinde ikinci cizgi cikti ama sonra kayboldu
cok uzuluyorum suanda ne düsüncegimi bilmiyorum

az gelmiş ama yerleşme kanaması diye bişi var o olmasın sakın CADIARZU

sibelcim dun uçakta bı baktım hafıf lekelenmısım sonra peçeteye cok az kahverengı geldı ama akıntıyla beraber sonra hala bu zamana kadar sökülmedi anlayamadım bı turlu. gece geldım zaten 2 gıbı bu sabah söledım eşıme canım ya oyle boynu bukuk gıttı işe nıye bole oluyo anlayamıyorum kafayı yıcem yemın ederımsenağlama

arkadaşım çift çizgi çıkıp sonra nasıl kaybolur, testlerde benim bildiğim çift çizgi çıkar ve sonra o şekilde kurur, yani en azından benimki öyle oldu. testinin son kullanma tarihini bi konrtol et, tarihi geçmişse hiç güvenme bi test daha yap.
ama ayın 5inde olmuşsun daha çıkmayabilir idrar testine bence, çok emin olmak istiyosan bi kan tahlili yaptır. Eğer pozitif çıkarsa enfeksiyonun için mutlaka tekrar doktora gitmen gerekir çünkü bebiş için Allah korusun tehlikeli olabilir
inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine :Saruboceq:

tatlım dedim ya belki de yerleşme lekesidir o du bakalım, sökülmezse bi test yap istersen eyvahedigeldismile

Canım doktorunun dediği gibi kesin emin olman için adet gününü bekle adet olmazsan test yaparsın adet olursan ilaçlarını kullanırsın sakın adet olmadan içme bak hamileysen sonra pişman olursun

Canım doktorunun dediği gibi kesin emin olman için adet gününü bekle adet olmazsan test yaparsın adet olursan ilaçlarını kullanırsın sakın adet olmadan içme bak hamileysen sonra pişman olursun

selam kızlar gecmısı okumadan dalıyorum muhabbete begumcum canım bended e olmustu aynen oyle kahverengı akıntı sonra 2 -3 guun adet olmadım ve sonra test yaptım cııft cızgı bence sende o akıntıdan sonra 2 3 gun bekle test yap.ınsallah bebıs ordadırr..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım tam adet gunumde oldu benım oylemıydı senınkıde gözlerım sisti aglamaktan takmıycam dıyorum ama olmuyo allahım yardım et

begümcüm dedim bak yerleşme lekesi olabilir, bende olmadı ama olanların sayısı da hiç az değil yerimseniben

beklicem tabiki ins vardir bebegim yogun akinti hamilelik belirtisi degilmi doktor yogun akintin var dedi cünkü oda aklimda yer etti

Kızlar dÜn evı taŞıdım sonunda ben ama heryer her yerde bu haftasonu topralıycam artık bıde bebıŞ gelse Çıfte bayram yapıcamm

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım tam adet gunumde oldu benım oylemıydı senınkıde gözlerım sisti aglamaktan takmıycam dıyorum ama olmuyo allahım yardım et

benım adetten 5 gun once oldu bende hayırdır erkenmı oluyorum dedım cmt gunu aksamdı normalde benım gunum persembe ıdı.cmt den salıya kadar bısı olmayınca ben salı sabah test yaptım vve ıdrarda cıktı. canım sana sunuda soylıyım normalde ben zaten salı olmam gerekıordu ama korunmayı bırakınca benım adet gunlerım sasırmıstı. o yuzden uzulme bence olabılırsın. test yap yarın sabah uzulme ne olur allahım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar verısn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

beklicem tabiki ins vardir bebegim yogun akinti hamilelik belirtisi degilmi doktor yogun akintin var dedi cünkü oda aklimda yer etti

Hamilelikte akıntı oluyor ama öle çok fazla değil büyük ihtimal iltihaptan kaynaklanıodur canım sen ya kan testi yaptır ya da bir kaç gün daha bekleyip idrar testi yap hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…