• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Günaydın canlarım.... opuyorumnanaktan

:nazar:
naptın bebikim, nasılsın bakiim, belirtiler var mı?
yarın büyük günmüş senin için eyvahedigeldismile

ayy evet canım ya ohaoldumsmile bugün 31. günüm geçen ay 28. günümde olmuştum,
hiç bi belirtim yok şuan, ama acaip şişmiş yüzüm öyle diyor herkes.. ne demek acaba?
sende öyle olmuşmuydu??

ayy evey canım ya ohaoldumsmile bugün 31. günüm geçen ay 28. günümde olmuştum,
hiç bi belirtim yok şuan, ama acaip şişmiş yüzüm öyle diyor herkes.. ne demek acaba?
sende öyle olmuşmuydu??
evet ben de şişmiştim ama günüm geçtikten sonra şiştim ben, vücut su tutuyo galiba, hatta 1 kilo aldım gözüküyodu, olmam gereken adet dönemini geçince vücut rahatladı ve 2 günde o kiloyu verdim tekrar, su tutmuş vücudum yani. şimdi sadece gaz şişliği var karnımda o kadar boshayallersmile
başka belirtin yok mu? ağrı, batma gibi fln?

evet ben de şişmiştim ama günüm geçtikten sonra şiştim ben, vücut su tutuyo galiba, hatta 1 kilo aldım gözüküyodu, olmam gereken adet dönemini geçince vücut rahatladı ve 2 günde o kiloyu verdim tekrar, su tutmuş vücudum yani. şimdi sadece gaz şişliği var karnımda o kadar boshayallersmile
başka belirtin yok mu? ağrı, batma gibi fln?

dün sağ kasığımda batma vardı bacağıma vuruyordu, bide belim ağrıyo mu diyim bişey mi batıyo diyim acaip bi his var, anlayamıyorum...

Günaydinnn kizlar ben geldimm. Ya ben dün azicik kustum hamilelik belirtisi bu degil mi? Acaba buda psikolojik olabilir mi?

dün sağ kasığımda batma vardı bacağıma vuruyordu, bide belim ağrıyo mu diyim bişey mi batıyo diyim acaip bi his var, anlayamıyorum...

ayyy hadi hayırlısı canım, inşallah bebişin göbüşündedir :Saruboceq:
benim nerden anladım biliyo musun: aynı adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve batmalar oluyodu ama adet olacağım zaman böyle alt karın bölgemde bi bozulma bi kopma gibi bişiler hissederdim. o hiç olmadı, ağrı oldu ama o his olmadı. bi de benim normalde adet olacağım zaman göğüslerim şişer ve çook acırdı ama bu sefer hiç acımadı sadece şişti. hatta o göğüs ucu hassasiyeti fln bende yeni yeni başladı... yerimseniben

ayyy hadi hayırlısı canım, inşallah bebişin göbüşündedir :Saruboceq:
benim nerden anladım biliyo musun: aynı adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve batmalar oluyodu ama adet olacağım zaman böyle alt karın bölgemde bi bozulma bi kopma gibi bişiler hissederdim. o hiç olmadı, ağrı oldu ama o his olmadı. bi de benim normalde adet olacağım zaman göğüslerim şişer ve çook acırdı ama bu sefer hiç acımadı sadece şişti. hatta o göğüs ucu hassasiyeti fln bende yeni yeni başladı... yerimseniben

canım inşallah ya, acaip bi hisler var, 2 gün önce regl ağrısı gibi oldu ama geçti o altan batmalar, mide çok midem ağrıyo.. ne bilim canım hayırlısı olsun, dün sabah idrar testi negatifti, çıkarmıydı bilmiyorum, senin idrar testi ne zaman belli oldu kaçıncı gün?

canım inşallah ya, acaip bi hisler var, 2 gün önce regl ağrısı gibi oldu ama geçti o altan batmalar, mide çok midem ağrıyo.. ne bilim canım hayırlısı olsun, dün sabah idrar testi negatifti, çıkarmıydı bilmiyorum, senin idrar testi ne zaman belli oldu kaçıncı gün?
canım ben günüm 1 gün geçtince yaptım idrar testini, o da silik çıktı zaten
herkesde aynı oranda artmıyo bu b-hcg hormonu o yüzden bence gününün geçmesini bekle yerimseniben
hadi inşallh :Saruboceq:

azizecım yenı tarıhım 22 mayıs canım yazarmısın.

dun den berı sadece 5 6 damla geldıya delırcemmmmmmmmmmmmmsenağlama

merhaba yardim ederseniz sevinirim
ben bu ayin 3 unde adet oldum ve simdi adetime 4 gun var cok kasik agrim vardi iki gun önce doktora gittim rahimde iltihap oldugu icin dedi ama yogun akintin var adetini bekle gelirse ilaclari kullan gelmesse kullanma dedi bugun test yaptim idrarda 5 dakka icinde ikinci cizgi cikti ama sonra kayboldu
:( cok uzuluyorum suanda ne düsüncegimi bilmiyorum :(

Back