mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Arkadaşlar bugünde kırmızılar yok bir gün geçti hihoyyyt sevinmek istemiyorum ama elde değil.Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi yaptırıcam ve bu bekleyişten kurtulucam.

Arkadaşlar bugünde kırmızılar yok bir gün geçti hihoyyyt sevinmek istemiyorum ama elde değil.Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi yaptırıcam ve bu bekleyişten kurtulucam.

hadı ınsallah cnaım hamıssındır beklıyoruzz ıyı haberlerını:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ıyıyım canım sagolasın aynen allahtan kızar dun aksam kaynatmamıs :roflol::roflolkumak kolay oldu..

nasıl gıdıo sıkayetlerın varmı

yok tatlım yaa maşallah, sürekli acıkmak ve wc ihtiyacı haricinde hiçbi sıkıntım yok çok şükür
sende var mı değişiklik???

yok tatlım yaa maşallah, sürekli acıkmak ve wc ihtiyacı haricinde hiçbi sıkıntım yok çok şükür
sende var mı değişiklik???

sıbel bende tam tersı sıfır ıstah. wc ıhtıyacı aynı bıde mıdem bulanmaya basladı ya sabah kotu kalktım kusmadım ama sanırım baslıcak.enerjım yok hemen yoruluyorum . allaha cok sukur ıyıyım sıkayet etmıyorum ama devreler karıstı sanırsam :uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…