Kızlar dÜn evİ taŞıdım sonunda ben ama heryer her yerde bu haftasonu topralıycam artık bİde bebİŞ gelse Çİfte bayram yapıcamm
sweethome sibelcim cok tesekkur ederım kızlar moral verdıgınız ıcına.s.
beklicem tabiki ins vardir bebegim yogun akinti hamilelik belirtisi degilmi doktor yogun akintin var dedi cünkü oda aklimda yer etti
kızzz cımcımem nerelerdesın nasılsın dıom ses yokkkk aaaa askolsun :)
begumcum demın yazdıgımı okudumda amma karıstırmısım kız anladınmı yazdıgımdan...sempatiksalakcinni
kısaca uzulme ...olabılır yanı neden olmasın optum senııı
canıııımm görmedim valla, napiim bi yandan çalışıyom bi yandan buraya laf yetiştiriyom kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok
Arkadaşlar bugünde kırmızılar yok bir gün geçti hihoyyyt sevinmek istemiyorum ama elde değil.Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi yaptırıcam ve bu bekleyişten kurtulucam.
ıyıyım canım sagolasın aynen allahtan kızar dun aksam kaynatmamıs :roflol::roflolkumak kolay oldu..
nasıl gıdıo sıkayetlerın varmı
Arkadaşlar bugünde kırmızılar yok bir gün geçti hihoyyyt sevinmek istemiyorum ama elde değil.Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi yaptırıcam ve bu bekleyişten kurtulucam.
canım gule gule otur allah huzur mutluluk bırda bebs versın ınsallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:a.s.
akıntının kokusu ve rengine göre değişir, eğer kahverengi ve kokuyorsa enfeksiyon akıntısı olma ihtimalı daha yüksek...
yawzemuszemus ağızda metal tadıyla ilgili neden kimse cevap vermiyor yaw
yok tatlım yaa maşallah, sürekli acıkmak ve wc ihtiyacı haricinde hiçbi sıkıntım yok çok şükür
sende var mı değişiklik???
yawzemuszemus ağızda metal tadıyla ilgili neden kimse cevap vermiyor yaw
koku yok rengide beyaz yada seffaf doktora ilk dedgimde hamilemisin dedi ýok dedim kontrol edince iltihap var dedi fitil verdi iste ama bekle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?