canım yıne sen bılırsın ama doktora guven kan testı yapmısmıydın ?
yok kan testi yapmadim adetim ayin 3 ünde baslicak 6 aydir bekliyoruz esimle ondan en azindan sizlerle konusup biraz rahatlamak istiyorum cunku benim ailem yurtdisinda ben istanbula gelin geldim gecen sene ondan artik bi aile olmak istiyoruz esimle burda ama beceremiyorum sa
hemen umıtsızlıge kapılma yıllarca beklıyen arkadaslar var bende gecen ramazandan berı beklıyorum melegımı hayırlısını ıste stres yapma nekadar rahat olursan hayırlısıyla melegın en kısa zamanda gelır ayın 3unde baslıycaksa adetın daha var ıdrarda cıkmıyabılır uzulursun sonra
Hamilelik belirtisi derler ama bilmiyom valla. kaç günün var?
yok kan testi yapmadim adetim ayin 3 ünde baslicak 6 aydir bekliyoruz esimle ondan en azindan sizlerle konusup biraz rahatlamak istiyorum cunku benim ailem yurtdisinda ben istanbula gelin geldim gecen sene ondan artik bi aile olmak istiyoruz esimle burda ama beceremiyorum sa
hemen umıtsızlıge kapılma yıllarca beklıyen arkadaslar var bende gecen ramazandan berı beklıyorum melegımı hayırlısını ıste stres yapma nekadar rahat olursan hayırlısıyla melegın en kısa zamanda gelır ayın 3unde baslıycaksa adetın daha var ıdrarda cıkmıyabılır uzulursun sonra
bekliyorum bende iste allaha dua ediyorum ümitsiz degilim ama cok ta ümitlenmek istmeiyorumöyle ynai
ins ´cok beklemessin melegini alirsin kucagina hemen
slm arkadaşlar bende bebek düşünüyorum ama 2aydır bir türlü olmadı daha öncesinde 2 düşük yaşadım şu anda tedavi görüyorum bu ay 1 hafta günüm geçti ama malesef bugün adet oldum artık bidahaki aya inşallah bu sayfayada tesadüf girdim umarım bana uğur getirir artık bu ay hamile olduğumu öğrenmek ve çift .çizgi görmek istiyorum artıkkk inş Allah isteyen herkese nasip etsin
bu topik ve burdaki arkadaşlarım bana çok uğurlu geldi, inşallah sana da uğur getirir :Saruboceq:
ben kesin hastayım, ne adet oldum ne hamileyim, doktora gitmekten korkuyorum sinirlerim bozuk
yaptım negatif hamile değilim bari adet olsam
stres de adeti geciktirebiliyo kafana takma olursun inş kaç gün geçti
kaç gün geçtiğini bile bilmiyorumki
geçen ay 27 sindeydi ama arada gecikir
kaç gün geçtiğini bile bilmiyorumki
geçen ay 27 sindeydi ama arada gecikir
şimdide kahverengi akıntı oldu ilk defa. o neki???[
dün bendende geldi kahverengi akıntı bügün yarın adet olursun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?