mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

canım yıne sen bılırsın ama doktora guven kan testı yapmısmıydın ?

yok kan testi yapmadim adetim ayin 3 ünde baslicak 6 aydir bekliyoruz esimle ondan en azindan sizlerle konusup biraz rahatlamak istiyorum cunku benim ailem yurtdisinda ben istanbula gelin geldim gecen sene ondan artik bi aile olmak istiyoruz esimle burda ama beceremiyorum sanirim

slm arkadaşlar bende bebek düşünüyorum ama 2aydır bir türlü olmadı daha öncesinde 2 düşük yaşadım şu anda tedavi görüyorum bu ay 1 hafta günüm geçti ama malesef bugün adet oldum artık bidahaki aya inşallah bu sayfayada tesadüf girdim umarım bana uğur getirir artık bu ay hamile olduğumu öğrenmek ve çift .çizgi görmek istiyorum artıkkk inş Allah isteyen herkese nasip etsin

bu topik ve burdaki arkadaşlarım bana çok uğurlu geldi, inşallah sana da uğur getirir :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız bende hamile kalmak isteyenlerdenim dört aydır olmadı bakalım bu ay ne olacak 3 mayıs adet tarihim bekliyorum.Allah isteyen herkeze en yakın zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah

bugün işlerim yoğun..o yüzden de bu saate kadar girememiştim..ama 1000 sayfayı görünce..aa bi dakka bu 1000.sayfada nazonunda mesajı olmalı dedim..herkese daha nice 1000.sayfalar dileğiyle...hepiciğinizi öper..bol bebişli günler dilerim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…