• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Ewet ağrıyor ama sadece uçları ve yan tarafları yani tamamen değil...Şimdiye kadar kople ağrıması gerekirdi ne dokunabilirdim ne üstüne yatabilirdim yürüdükçe bile ağırlık olur ağrırdı...Birde 2 kasık arası göbeğimden aşağısı ağrıyor 3 saat olmuştur o ağrım çıkınca akıntımda çoğaldı dün akşamdan beri akıntım yoktu sadece sulu bir akıntım vardı şimdi beyaz...

bendede akıntı var canmm...
ama çok az ancak peçeteyle silince geliyo.
en çok meme sızlamam olmadığı için şüpe ediyom hamileliğimden...
geçen hamileliğimde nasıl şişmişlerdi balon gibi.
şimdi hiiç.....

selam kızlarbayanssulusmile ya kafam cok karısık adetim gecikeli 5.gün bugun 3gün önce idrarda baktım 2cizgi cıktı ama belliydi silik ama belli dünde kanda baktırdım negatif 0.74 cıktı sonucum bugun ve dün idrarda yarım satte sonra en geç ikinci cizgi cıktı silik bi şekilde bu ne şimdi peki:umursamaz: adetime 3gün kala ilişki olmustu hamile kalmıs olabilirmiyim kandada cıkmamıs olabilirmi 6gün oluyordu cünkü

hamile olsaydın kanda kesin çıkardı canmm.
testler pek güvenli değil...
testte sorun var kesin...
ama hamilelik yok.

güzelim begümüm yarın test yapıyon demi canmm hihoyyyt
sabah ilk idrarla yap ve sonucu hemen yaz kuşum....
seni merak ederim Şeniz
[/QUOTE

azızecım bende sıze onu sorucaktım şimdi canım bana yıne uçuş patladı sabah 4 te yanı ozaman yapsam olurmu sızce dıyolarya sabah ıdrarı olsun dıye yanı kesın olması ıcın bı akıl verın kızlar yoksa öburgune mı bıraksam testı :uhm:eyvahedigeldismile

bıde kıslar cok enteresan her zaman adetıme bır hafta kala göğüs agrısından duramazdım suan hıııççç acımıyo sadece uçları acıyo bıraz bıde bugun bıraz bıkını bolgeme dogru bööle hafif bı agrı var ara ara ?

ben cıkıyorum kızlar görüşürüz hayırlısıyla bebeklerımıze kavuşalım inş:Saruboceq:
iyi geceler

Azızıecım sanırım hamıleymıŞsın yenı ÖĞrendım. Çok sevındım. Dıyorum boŞuna aÇmamıŞsın aralık annelerı topıĞını. Allah saĞlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuŞmayı da nasıp etsın. Nerdeyse arka arkatya doĞurcaz galıba.

herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:

Azize'cim hayırlı uğurlu olsun canım, müjdeyi vermişsin. ınşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.
Müjdeyi veren diğer arkadaşları da tebrik ediyorum...

herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:

canım sen kan testi yaptırmadın mı?

Back