• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Beklemek kadar zor bişey yok ya...Ama en doğrusuda herzaman zamana akışına bırakmak...Tabikide yapabilene...
Ya kızlar düşünsenize şimdi hamile kalsak tam yaz zamanında göbüşler çıkacak ve ben o şekilde gezmek istiyorum...

Beklemek kadar zor bişey yok ya...Ama en doğrusuda herzaman zamana akışına bırakmak...Tabikide yapabilene...
Ya kızlar düşünsenize şimdi hamile kalsak tam yaz zamanında göbüşler çıkacak ve ben o şekilde gezmek istiyorum...

inşallah tatlışımmmmm çok yakışır eminimmmmmmmmmmm allah gönlümüze göre versinnnnnnn

evet yaaa bekliceeeeeeeeeemmmm....
daha 6gün var azda değil yaaaa.
ben hamile bile olsam göstermezse çok üzülcem.

he walla...delüüüüyüzz biz...vıcık vıcık sıcakta hamiş olcaz...herkes denize girip güneşlenecek incecik vucutlarıyla..biz duba gibi denize girsek batmayız..bir de taa kışın ortasında doğuracaz..ay ne zor..sürekli hasta olur gari bebişler..off..of...delüyüz biz..gelin kızlar vazgeçelim en güzeli temmuz-ağustos-eylül hamiş kalmak bahara doğurmak kuzuları..:roflol:züğürt tesellisi bizimki galiba..

Kızlar ya bişey soracağım sizlere...Ben bu ay hamile kalamazsam *inşallah öyle bişey olmaz* preseedi vajina jeli diye bişey varmış...Spermlere zarar vermiyormuş...Acaba kullansam mı diyorum...Bende belli bir süre sonra kuruluk oluyor tabi bu durum benim çok moralimi bozuyor...

he walla...delüüüüyüzz biz...vıcık vıcık sıcakta hamiş olcaz...herkes denize girip güneşlenecek incecik vucutlarıyla..biz duba gibi denize girsek batmayız..bir de taa kışın ortasında doğuracaz..ay ne zor..sürekli hasta olur gari bebişler..off..of...delüyüz biz..gelin kızlar vazgeçelim en güzeli temmuz-ağustos-eylül hamiş kalmak bahara doğurmak kuzuları..:roflol:züğürt tesellisi bizimki galiba..

bizim bu hızla anca temmuz ağustosa olur heralde nazoşum yaaaa baksana kaç aydır çalışıyozzzzzzzzzzzz hihoyyyt

he valla engüzeli...
ben son hamileliğide ekinde kalmıştım haziranda doğurcaktım.
şimdi 7aylık hamileydim.

azize teste mi gittin tatlışımmmmmmmmmmmmmmmm

evde test yokki olsa belki yapardım dayanamayıp eyvahedigeldismile

Kızlar ya bişey soracağım sizlere...Ben bu ay hamile kalamazsam *inşallah öyle bişey olmaz* preseedi vajina jeli diye bişey varmış...Spermlere zarar vermiyormuş...Acaba kullansam mı diyorum...Bende belli bir süre sonra kuruluk oluyor tabi bu durum benim çok moralimi bozuyor...
bence kullanma diloş yaaaa hepsi kimyasal ürünlerrrrrrrr.onun yerine seksi gecelikler falan alllllll değişiklik olurrrrrrrrrrrbayanssulusmilezemuszemus kaydirigubbakcemile5anlarsın yaaaaaaaaaaaaa

yumoş günlerin geçti miiiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmmmm
Canım dün bitti...Dün yapamadık misafirde vardı...Hem dün doktorun verdiği günlerdendide am olsun biz yumoş gününde hergün yaptık sadece dün akşam olmadı...Şimdi koçişi bekliyorum bir uyansa üstündeyim...kaydirigubbakcemile3

Canım bana denize havuza girmek yasak...Ben hemen mikrop kapıyorum akşamına acildeyim...

slm..kızlar...biraz önce direkt daldım konuya..hala işteyim ya..dilek kullan bence..bende düşünüyorum aslında..o jelle hamiş kalan bi sürü hatun var çünkü..

Back