kızlar yaaa testte 6gün kala çıkarmı acaba ?
çıkmayabilir ama istiyosan yappppppppppp otutp düşünceğineeeee:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaaa testte 6gün kala çıkarmı acaba ?
çıkmayabilir ama istiyosan yappppppppppp otutp düşünceğineeeee:uhm:
tek çizgi çıkabilir çünkü henüz erken.hem olmadığı anlamına gelmez daha idrara geçmemiş demekktir hormon tatlışım yada boşver strese girme bikaç gün sonra yaphem yapmak istiyom hemde tek çizgi göermek ten korkuyom...
Beklemek kadar zor bişey yok ya...Ama en doğrusuda herzaman zamana akışına bırakmak...Tabikide yapabilene...
Ya kızlar düşünsenize şimdi hamile kalsak tam yaz zamanında göbüşler çıkacak ve ben o şekilde gezmek istiyorum...
Kızlar benim bugün akıntım çoğaldı ya ama iyice süt gibiydi ya biraz koyulaştı...
Beklemek kadar zor bişey yok ya...Ama en doğrusuda herzaman zamana akışına bırakmak...Tabikide yapabilene...
Ya kızlar düşünsenize şimdi hamile kalsak tam yaz zamanında göbüşler çıkacak ve ben o şekilde gezmek istiyorum...
evet yaaa bekliceeeeeeeeeemmmm....
daha 6gün var azda değil yaaaa.
ben hamile bile olsam göstermezse çok üzülcem.
Kızlar benim bugün akıntım çoğaldı ya ama iyice süt gibiydi ya biraz koyulaştı...
he walla...delüüüüyüzz biz...vıcık vıcık sıcakta hamiş olcaz...herkes denize girip güneşlenecek incecik vucutlarıyla..biz duba gibi denize girsek batmayız..bir de taa kışın ortasında doğuracaz..ay ne zor..sürekli hasta olur gari bebişler..off..of...delüyüz biz..gelin kızlar vazgeçelim en güzeli temmuz-ağustos-eylül hamiş kalmak bahara doğurmak kuzuları..:roflol:züğürt tesellisi bizimki galiba..
he valla engüzeli...he walla...delüüüüyüzz biz...vıcık vıcık sıcakta hamiş olcaz...herkes denize girip güneşlenecek incecik vucutlarıyla..biz duba gibi denize girsek batmayız..bir de taa kışın ortasında doğuracaz..ay ne zor..sürekli hasta olur gari bebişler..off..of...delüyüz biz..gelin kızlar vazgeçelim en güzeli temmuz-ağustos-eylül hamiş kalmak bahara doğurmak kuzuları..:roflol:züğürt tesellisi bizimki galiba..
azize teste mi gittin tatlışımmmmmmmmmmmmmmmm
bence kullanma diloş yaaaa hepsi kimyasal ürünlerrrrrrrr.onun yerine seksi gecelikler falan alllllll değişiklik olurrrrrrrrrrrbayanssulusmilezemuszemus kaydirigubbakcemile5anlarsın yaaaaaaaaaaaaaKızlar ya bişey soracağım sizlere...Ben bu ay hamile kalamazsam *inşallah öyle bişey olmaz* preseedi vajina jeli diye bişey varmış...Spermlere zarar vermiyormuş...Acaba kullansam mı diyorum...Bende belli bir süre sonra kuruluk oluyor tabi bu durum benim çok moralimi bozuyor...
Canım dün bitti...Dün yapamadık misafirde vardı...Hem dün doktorun verdiği günlerdendide am olsun biz yumoş gününde hergün yaptık sadece dün akşam olmadı...Şimdi koçişi bekliyorum bir uyansa üstündeyim...kaydirigubbakcemile3yumoş günlerin geçti miiiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmmmm
he walla...delüüüüyüzz biz...vıcık vıcık sıcakta hamiş olcaz...herkes denize girip güneşlenecek incecik vucutlarıyla..biz duba gibi denize girsek batmayız..bir de taa kışın ortasında doğuracaz..ay ne zor..sürekli hasta olur gari bebişler..off..of...delüyüz biz..gelin kızlar vazgeçelim en güzeli temmuz-ağustos-eylül hamiş kalmak bahara doğurmak kuzuları..:roflol:züğürt tesellisi bizimki galiba..
Kızlar ya bişey soracağım sizlere...Ben bu ay hamile kalamazsam *inşallah öyle bişey olmaz* preseedi vajina jeli diye bişey varmış...Spermlere zarar vermiyormuş...Acaba kullansam mı diyorum...Bende belli bir süre sonra kuruluk oluyor tabi bu durum benim çok moralimi bozuyor...