• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

benden hiç öle akıntılar gelmedi şimdiye kadar...
akıntım var ama açık sarı gibi.bide adet olcam gibi sanki karnım ağrıyo :1closedeyes:

azize ben iyice kestim ümidi...ne akıntı var..ne kaşıntı..ne takıntı...her an gelecek gibi kırmızılar..iyiki nöbetçi eczane uzaktaydı alamadım..çokk eminim ben bugün test yapardım..yarın sabaha kan gövdeyi götürmüş...turkbayragi sen ol bu ay inşallah..ben mayısa geleyim arkandan...:hulya:

ayh bugünler heç geçmio sankii kıslar yhaa
heç bu kadar günümü bekleyeceğimi düşünmesdim
birde kk da okudum adet gününe 10 gün kala belirtleri hiisedenler var
ama bende heç bi belirti yok
normalende tansiyonum düşük gesdiim için arada gözüm kararıo ama o olurdu saten bana
:uhm:

ayh bugünler heç geçmio sankii kıslar yhaa
heç bu kadar günümü bekleyeceğimi düşünmesdim
birde kk da okudum adet gününe 10 gün kala belirtleri hiisedenler var
ama bende heç bi belirti yok
normalende tansiyonum düşük gesdiim için arada gözüm kararıo ama o olurdu saten bana
:uhm:

geçer gülüm..dinleme kendini fazla..bu seferde psikolojik belirtiler çıkıyo..ayyy...üffff...ne zor bu işler....:hulya:

Kızlar bunu o topikteyi bir yazışmada buldum...

kızlar bu konuda kesin rahatım artık tereddütte olanlarla da paylaşmak istedim çetrefilli nin bana attığı yazıda burcu arslan diye bir doktordan bahsediliyordu bu jelle ilgili kendisine mail attım ve şu cevabı verdi : "Merhabalar...Didem hanım preseed i devamlı kullanabilirsiniz, bu özel bir jeldir ve bitkisel kaynaklıdır . . .Başkasının spermini içermez, kayganlık sağlar ve spermlere olumlu etkisi bulunmaktadır . . " benim gibiler varsa rahat etsinlerrr. ayrıca pco lu hanımlarda da işe yarıyormuş haberniz olsunnn

azize çok merak eetim yhaa hamişmisin acep :CüvCüv:
inşallah ölesindir :Saruboceq: bütün belirtiler onu gösteriodu sende :Saruboceq:

selam kızlar uzun zamandan sonra sizinleyim nasılsınız kimler hamile bende hala bişy yok umarım herkes en yakın zamanda bebişini kucagına alır

2gün iii daha erken ya buğündenn napıosun eren nasıll

eren tatilin tadını çıkarıyo ana oğul evde tekiz...
babamız camiye gitti.
bende biyandan çay içiyom...diloş yaa senin adete 5gün kala yada adet günü memelerin ağrıyomuydu?sızlama , dolgunluk varmıydı?

Back