• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

eren tatilin tadını çıkarıyo ana oğul evde tekiz...
babamız camiye gitti.
bende biyandan çay içiyom...diloş yaa senin adete 5gün kala yada adet günü memelerin ağrıyomuydu?sızlama , dolgunluk varmıydı?

sızlama yoktu daha yeni yeni dolgunluk varr benim hiç belirtim yoktu yaa:teytey:

sızlama yoktu daha yeni yeni dolgunluk varr benim hiç belirtim yoktu yaa:teytey:

yaa benimde göğüslerde hiçbi değişiklik yom bilmiyorumkismile
ne sızlama ne dolgunluk yok.
oyüzden hamile değilim gibi sanki...
sadece arada kasıklarıma bişey batıyo.

yaa benimde göğüslerde hiçbi değişiklik yom bilmiyorumkismile
ne sızlama ne dolgunluk yok.
oyüzden hamile değilim gibi sanki...
sadece arada kasıklarıma bişey batıyo.

işte bilinmio ya belkide psikolojiktirrr batmalarda kendimizi şartlıyız varmı yokmu die vucütta böle tepki verio

kısmet be dilekçim...
ALLAHIM hayırlısını versin.geç olsun güç olmasın inşallah.
acelem yok daha ilk denememiz bu biliyosun.bu ay olmazsa öbür ay var.....

benim son hamileliğide adetime 5gün varken test yaptım ikinci çizgi çıkmıştı.

ilkindede günün geçmeden çıkmadığını yazmışdın sanırım
demekki aynı kişide bile farklılık gösteriyor sanırım

evet canmm oğlumdada günüm geçti çıkmadı...2gün sonra tekrar yapınca çıktı.bu nasıl olcak bilmiyom bilmiyorumkismile

ben de ev işi yaptım sabahtan beri yoruldum.benimde uykum geldi yahuuuuuuuuuuuuu

selammmm kızlar ..... off bende sabahtan beri temizlik yapıyorum. ne zor şey kadın olmak en zoruda hem iş ev ev kadını olmak:çok üzgünüm: acayip yoruldum anca vakit bulup açtım merak ettim sizleri güzel haberler varmıdır diye opuyorumnanaktan

hem yapmak istiyom hemde tek çizgi göermek ten korkuyom...

slm azizecim az kalmış ama istersen biraz daha sabret çünkü hamile olsan bile erken yapılan testin negatif çıkam ihtimali var bu seferde moralin bozulcak en iyisimi 1-2 gün geçsin cnm opuyorumnanaktan

Back