mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

nazan okudum canım adet olmuşun...üzülme sakın..benimde eli kulağında..hissediyorum..memelerim bir şişti ki sormayın..çalışırken masanın üstüne koyuyorum artık,taşıyamıyorum napayım..üstünede çayımı koysam mı acep..sehpa babında...sositososito

selam kıslar
listeyi görebilirmiyiz

slm canım..listeyi gösterecek olan hatun...muhtemelen hamiş olabileceğinden uykudan kafayı kaldıramıyor malesef..:roflol:ama bi kaç sayfa öncesinde vardı kuzum..netcen ki listeyi? bu ay hamiş olan olana..:roflol:

slm canım..listeyi gösterecek olan hatun...muhtemelen hamiş olabileceğinden uykudan kafayı kaldıramıyor malesef..:roflol:ama bi kaç sayfa öncesinde vardı kuzum..netcen ki listeyi? bu ay hamiş olan olana..:roflol:

merak ediyom ya bakcam hhamişlere:)guclubacismile

:roflol::roflol::roflol:
alemsin nazom yaaa
kızlar ben kaçıyorum, yarın tatil malum yokum, haftasonu da pak sanmıyorum girebileceğimi,
çok yazışmayım, geçmişi okumaktan bi hal oluyorum sonra lülülülülülü
bi de dua edin dr. gitcem keseyi görmek için :Saruboceq:
pazartesi öğleye doğru burdayım Allah'ın izniyle, güzel haberler getiririm inşallah sizlere :Saruboceq:

üzülmüyorum canım bak şimdilik tezin tuttu :ecrin_bebek:

Burada bulunan herkes gibi benimde bir bebeğim olsun istiyorum.:Saruboceq: ama isteyince beklemek zormuş onu anladım :1no2:
Damdan düşer gibi topiğe düştüm ama sizleri okuyunca yazmadan edemedim. Herkesin özlemi aynı. Rabbim inşallah hepimize hayırlısı ile nasip eder, aratmaz inşallah.

görüyomusun nazom ya memurları yarın tatil yapacaklar
bize tatil yok ama ben izin almayı düşünüyorum
kızcazım bayrama katıldı onu izleyip geleceğim hihoyyyt

hoşgeldin gülüm..ewet hepimizin derdi aynı...

hoşgeldin

görüyomusun nazom ya memurları yarın tatil yapacaklar
bize tatil yok ama ben izin almayı düşünüyorum
kızcazım bayrama katıldı onu izleyip geleceğim hihoyyyt

bize nerde tatil....git tabi seyret kızını..fotosunuda çek..hatıra kalır:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…