selam kıslar
listeyi görebilirmiyiz
slm canım..listeyi gösterecek olan hatun...muhtemelen hamiş olabileceğinden uykudan kafayı kaldıramıyor malesef..:roflol:ama bi kaç sayfa öncesinde vardı kuzum..netcen ki listeyi? bu ay hamiş olan olana..:roflol:
nazan okudum canım adet olmuşun...üzülme sakın..benimde eli kulağında..hissediyorum..memelerim bir şişti ki sormayın..çalışırken masanın üstüne koyuyorum artık,taşıyamıyorum napayım..üstünede çayımı koysam mı acep..sehpa babında...sositososito
merak ediyom ya bakcam hhamişlere:)guclubacismile
ilk sayfadaki liste güncel canım ordan bakabilirsin yerimseniben
ilk sayfadaki liste güncel canım ordan bakabilirsin yerimseniben
nazan okudum canım adet olmuşun...üzülme sakın..benimde eli kulağında..hissediyorum..memelerim bir şişti ki sormayın..çalışırken masanın üstüne koyuyorum artık,taşıyamıyorum napayım..üstünede çayımı koysam mı acep..sehpa babında...sositososito
slm arkadaşlar
üzülmüyorum canım bak şimdilik tezin tuttu :ecrin_bebek:
test yapmış mıydın nazo?
Burada bulunan herkes gibi benimde bir bebeğim olsun istiyorum.:Saruboceq: ama isteyince beklemek zormuş onu anladım :1no2:
Damdan düşer gibi topiğe düştüm ama sizleri okuyunca yazmadan edemedim. Herkesin özlemi aynı. Rabbim inşallah hepimize hayırlısı ile nasip eder, aratmaz inşallah.
Burada bulunan herkes gibi benimde bir bebeğim olsun istiyorum.:Saruboceq: ama isteyince beklemek zormuş onu anladım :1no2:
Damdan düşer gibi topiğe düştüm ama sizleri okuyunca yazmadan edemedim. Herkesin özlemi aynı. Rabbim inşallah hepimize hayırlısı ile nasip eder, aratmaz inşallah.
hoşgeldin gülüm..ewet hepimizin derdi aynı...
görüyomusun nazom ya memurları yarın tatil yapacaklar
bize tatil yok ama ben izin almayı düşünüyorum
kızcazım bayrama katıldı onu izleyip geleceğim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?