• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kanki senin günün ne zamandı bakarsın bebişin belirtileridir delikafadulden

24 yada 25 inde olmam lazım..yok be ne bebişi...adet olacağım besbelli..bilirim ben..bütün belirtiler adet belirtisi..bugün yarın gelir benim kırmızılar..hiiçç boşa teste para virmeye gerek yok yani..:emir_bebek:

bu ay gelmesine bozulmuyorum şu kırmızıların tatil günüme denk gelicekler muhtemelen...sinir...kocişimdende mahrum kalıcam tatil günü...ohaoldumsmile

24 yada 25 inde olmam lazım..yok be ne bebişi...adet olacağım besbelli..bilirim ben..bütün belirtiler adet belirtisi..bugün yarın gelir benim kırmızılar..hiiçç boşa teste para virmeye gerek yok yani..:emir_bebek:

bende senin gibi umutsuzdum olsun kanki be önümüzde ay inş

selam kızlarrr hepinize öpücükler opuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hamile arkadaşı da tebrik ederim :nazar: :nazar:

masallah nazoya bakın sız adet olmak bıle ıstemıyor kocısın ıyı bakıor sana heralde :roflol::roflol::roflol:

naparsın canım..çalışma döneminde ödev gibi..hafta içi dersen yorgun argın..hiç tadı çıkmıyo..tatil günü oohhhh şölee pazar sefası yapmak daha iyi değil mi?:utangac:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani buraya yeni yazıyorum yazışmalarınız çok hoşuma giitti bende hamiş kalmak istiyorum banada dua edin Rabbim isteyen herkeze verir inş.:Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani buraya yeni yazıyorum yazışmalarınız çok hoşuma giitti bende hamiş kalmak istiyorum banada dua edin Rabbim isteyen herkeze verir inş.:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin aramıza canım...hikayeni anlatta daha iyi tanıyalım seni..vereliniortak

iyidir yafrum nolsun çalışıyorum? senden naber?

aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

Kızlar bakın ney buldum ben...
Rus takviminde erkek çıkıyor...
Çin takvimindede erkek çıkıyor...
Bu hesaplamadada erkek çıkıyor...
Bakalım hamiş kalırsam ne çıkacak...

http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html

bende bakıcam hemen :jeyyar:

canım ben 5ay önce 2aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım 3aydır korunmuyorum ama hala hamile kalamadım moral seviyem taban yapmakta bebegimin üzüntüsünü hala atamadım pskolojim hala düzelmedi onun içiçn biran önce tekrar hamişlik istiyorum en kısa zamanda olur inş.adetim yeni bitti umutlar mayıs ayında bakalım hayırlısı:Saruboceq:

bu ay hamile kalırsam erkek önümüzdeki aya kız olacakmış napsam acaba :bbo: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back