• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

olmadı canım yaa
azizenin israrlarına dayanamadım test yaptım akşam tek çizgi maalesef boshayallersmile

:nazar:
inşallah canımda sanki kırmızıları görecekmişim gibi hissediyorum hayırlısı olsun
ya bak ne dicem ben cumartesi test almak için çıktım, yolda bir adet sancım geldi ki anlatamam, dedim boşa gidiyom ben test almaya, eve gidince kırmızıları görcem kesin...
ama yinede aliim evde dursun dedim. amaaaaaa kırmızılar yerine kırmızı çizgileri gördümmm
o yüzden sakın olumsuz düşünme, her zman bi umut vardır yerimseniben
rabbim hepimiz için hayırlısını versin, kuzucuklarımıza kavuştursun inşallah :Saruboceq:

ya bak ne dicem ben cumartesi test almak için çıktım, yolda bir adet sancım geldi ki anlatamam, dedim boşa gidiyom ben test almaya, eve gidince kırmızıları görcem kesin...
ama yinede aliim evde dursun dedim. amaaaaaa kırmızılar yerine kırmızı çizgileri gördümmm
o yüzden sakın olumsuz düşünme, her zman bi umut vardır yerimseniben
rabbim hepimiz için hayırlısını versin, kuzucuklarımıza kavuştursun inşallah :Saruboceq:

amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun
herkezin bebişleri anneleri çok bekletmez inş :Saruboceq:

:asigim: daha bişi hissetmiyorum ama arada sancım oluyo, aslında unutuyorum, sancım olunca hatırlıyorum. heralde sinyal veriyo bana beni unutma diye :1rolleyes:

sibelcim geçmişi okudum güzel haberi vermişsin :CüvCüv: çok sevindim canım :nazar: Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla, mutlulukla...a.s.

Son düzenleme:
bende aynen arada sanci gelince hatirliyorum
Hamileler hep böyle göbegine elini koyarlardi suan ayni seyi ben yasiyorum elim hep göbegimde olsun istiyorum :))
Halbuki daha bugun 5 hafta oldu...
Yalniz göbegim cikti baya ya... normalmi o kadar cikmasi

bende aynen arada sanci gelince hatirliyorum
Hamileler hep böyle göbegine elini koyarlardi suan ayni seyi ben yasiyorum elim hep göbegimde olsun istiyorum :))
Halbuki daha bugun 5 hafta oldu...
Yalniz göbegim cikti baya ya... normalmi o kadar cikmasi

cnm bebek deil o gazdır göbeginin çıkması için en 4,5aylık olması gerekk

Mehaba arkadaşlar.. Benim de adet tarihime iki üç gün kala lekelenme oldu.. Adet oldum sandım, sonra bi daha gelmedi.. YAklaşık iki senedir bebek bekliyoruz.. Rahime yerleşme sırasında böyle kanama olabiliyormuş.. Ümitlendim.. Dün idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ama testin tarihi geçmiş.. Emin olmak içn bi tane daha aldım, başka marka ve tarihi geçmemiş, bu sabah yaptım, yine silik çıktı.. Eşime de söylemiştim, o da emin olmak için kan testi yaptıralım dedi.. Poliklinikte biraz evvel yaptırdık.. Negatif dediler.. Ama değerlerini göstermiyormuş.. Onu öğrenmek için dışarı gönderiyorlarmış.. Acaba hamile olabilme ihtimalim var mı? Çok ümitlenmiştik.. Hatta bize Tüp bebek ya da aşılama gerekiyor demişlerdi..

Şeniz
Mehaba arkadaşlar.. Benim de adet tarihime iki üç gün kala lekelenme oldu.. Adet oldum sandım, sonra bi daha gelmedi.. YAklaşık iki senedir bebek bekliyoruz.. Rahime yerleşme sırasında böyle kanama olabiliyormuş.. Ümitlendim.. Dün idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ama testin tarihi geçmiş.. Emin olmak içn bi tane daha aldım, başka marka ve tarihi geçmemiş, bu sabah yaptım, yine silik çıktı.. Eşime de söylemiştim, o da emin olmak için kan testi yaptıralım dedi.. Poliklinikte biraz evvel yaptırdık.. Negatif dediler.. Ama değerlerini göstermiyormuş.. Onu öğrenmek için dışarı gönderiyorlarmış.. Acaba hamile olabilme ihtimalim var mı? Çok ümitlenmiştik.. Hatta bize Tüp bebek ya da aşılama gerekiyor demişlerdi..

Canım valla burdaki arkadaşların çoğunda 2. çizgi hep silik çıktı, ara lekelenmeleri oldu ve sonuçta nerdeyse hepsi hamile bence muayane ol ama adet tarihin geçsin, umarım bebeğin seninledir.

Back
X