evet canım dün adet oldum yine nasip değilmiş hayatımmm napalımmm hayat devam ediyoo
slm kızlar
bugün biraz yürüdüm ve şu an sağ kasığıma bir ağrı saplandı,neden olabilir bilen var mı ya...
bugün itibariyle 31 oldum bayanssulusmile
hülyacım nasılsın dicem ama kırmızıları gördüğümde olduğum gibisin sanırım...ben yine çalışıyorum..hatta bu sefer uzun tutucam çalışmaları. (insallah tabi) genelde yumurta döneminden sonra bırakıyodum..hadi bakalım hayırlısı...zemuszemus
bugün itibariyle 31 oldum bayanssulusmile
cnm benim adetime 5 gün var,yum gününü geçeli çok oldu..
evet aynen dediğin gibi vucudumu daha çok dinler oldum ama bu sancı yarım saattir var:uhm:
hülyacım biz işten gelene kadar bunlar nete giriyoooo,konuşuyoooooo biz de anca uzaktan okuyup okuyup yorum yapıyoz işte....
sağol tatlım opuyorumnanaktan sende iyiki varsın opuyorumnanaktanhayırlı ve mutlu ümürler azizem nice mutlu yıllara canım iyiki doğdun iyiki varsın
Allah sağlıklı, huzurlu ,mutlu, kocanla ve 1 den fazla bebeğinle geçireceğin bir ömür versin......olumunekankayizsmile
hayırlısıyla inş.hepimiz veririz cnm
hayırlısı canmm mayıs ayına kaldı maçlar :jeyyar:selammm kızlaaaaaar bu ay da gelmedi bebişim yaaaaawwwww artık bakıcaz ümitler yine bir ay sonraya ertelendi hayırlısı artık vakti gelmemiş daha demek
iyi ki doğdunnnn AZİZEEEEE.... ben hiç 31 oldum diyemedim di..ya 30,ya 32 yim dediydimmm:roflol:
burdayım tatlışım arı sütü ve poleni araştırıyordum hamileliğe faydası çokmuş kızlar sizde bi bakınçıktın sanmıştım hülyacımmm
sağol tatlım opuyorumnanaktan sende iyiki varsın opuyorumnanaktan
saol hayatım uzun ve hayırlı ömürler inşallah
inş tatlım...en kısa zamanda olur....3. ayım ama ben sıkıldım beklemektennn....mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?