test noldu huuuuuuuuuu
yarınamı kazcak yoksa
valla vesade cım saat 4 ıtıbarıyle umudu kestım yarına kaldı kesın bakmıyorum artık cok sınırlendım ama ya sımdıye kadar bız ofıscek 7 kez fılan oraya kan verdık 1 saate cıkıodu sımdı 6 saat oldu cıkmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test noldu huuuuuuuuuu
yarınamı kazcak yoksa
valla vesade cım saat 4 ıtıbarıyle umudu kestım yarına kaldı kesın bakmıyorum artık cok sınırlendım ama ya sımdıye kadar bız ofıscek 7 kez fılan oraya kan verdık 1 saate cıkıodu sımdı 6 saat oldu cıkmadıklava:
salaksınız kızım siz...oh ne ka güzel...çocuksuzluğun tadını iyice bi alın şöle...5-6-7 sene sonra düşünün bebişi...olunca görürüm sizi..hiç bir yerlere gidemezsiniz..gezemezsiniz rahat rahat..vıyak cıyak....benimde 5 seneden sonra oldu ilki..çok üzülmüştüm..salakmışım hakket bu devirde tıp ilerledi nasılsa eninde sonunda oluyo..rahat rahat yaşadım valla 5 sene..ohhh o tatil senin bu tatil benim...bu nu düşünün bi derim kızlar...tamam bebişin yerini hiç bişey tutmaz ama evliliğinizin ve de gençliğinizin tadına doya doya varın derim ben...buyrunnnnnnnnn
kızlar bende akşamı bekliyom eşim napcak ne süpriz etcek acep boshayallersmile
kızlar şu karbonat tetı nasıl yapılyr gebelık ıcın bılen varmı
inşallah canımm çok sağol opuyorumnanaktanYenİ yaŞın hayırlı olsun canım İnŞ.bebİŞte hedİyen olurrrrrr
uzun ömürlü ol inş
temiz bir kaba idrarını yap içine 1 tatlı kaşığı karbonat kat..köpürürse hamiş..köpürmez dibe çökerse değilsin..demekmiş..delikafadulden