• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

valla vesade cım saat 4 ıtıbarıyle umudu kestım yarına kaldı kesın bakmıyorum artık cok sınırlendım ama ya sımdıye kadar bız ofıscek 7 kez fılan oraya kan verdık 1 saate cıkıodu sımdı 6 saat oldu cıkmadı :oklava:

anaaa....ofiscek kan vermişler....bütün ofise coşkun mu saldırdı kızzz:roflol::roflol:

kızlar bende akşamı bekliyom eşim napcak ne süpriz etcek acep boshayallersmile

salaksınız kızım siz...oh ne ka güzel...çocuksuzluğun tadını iyice bi alın şöle...5-6-7 sene sonra düşünün bebişi...olunca görürüm sizi..hiç bir yerlere gidemezsiniz..gezemezsiniz rahat rahat..vıyak cıyak....benimde 5 seneden sonra oldu ilki..çok üzülmüştüm..salakmışım hakket bu devirde tıp ilerledi nasılsa eninde sonunda oluyo..rahat rahat yaşadım valla 5 sene..ohhh o tatil senin bu tatil benim...bu nu düşünün bi derim kızlar...tamam bebişin yerini hiç bişey tutmaz ama evliliğinizin ve de gençliğinizin tadına doya doya varın derim ben...buyrunnnnnnnnn

kız yaş 27 5 sene sonra ben kesin menapoza girerim beeeeee

iyi ki doğdunnnn AZıZEEEEE.... ben hiç 31 oldum diyemedim di..ya 30,ya 32 yim dediydimmm:roflol:

selammm kızlaaaaaar bu ay da gelmedi bebişim yaaaaawwwww artık bakıcaz ümitler yine bir ay sonraya ertelendi hayırlısı artık vakti gelmemiş daha demek

Canım bizde seni AZıZE ile merak ediyorduk...Girmedinde uzun zamandan beri...Adet oldun demekki böyle konuştuğuna göre...Üzülme tatlım çalışmalara devam...

Back
X