mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya bende duydum onu ama....benim karşı komşum da bebiş istiyo...o deniyo her şeyi önce ona söliyimde içsin...bakarız karnışı büyürse bende başlarım....kaydirigubbakcemile3

ya bende duydum onu ama....benim karşı komşum da bebiş istiyo...o deniyo her şeyi önce ona söliyimde içsin...bakarız karnışı büyürse bende başlarım....kaydirigubbakcemile3

ben de denemeyi düşünüyorum da fiyatları bi karıştırdım ateş pahası canım

hiç sorma defnecim maç maç insan bıkıyoda maç etmekten :roflol:
neyseki bu gece benim maçım yok :teytey:

..............................................................................................

nasıl yaniiiii......ben daha 23 nisan hazırlıklarıyla uğraşıyorum....sınıf öğretmeninin işleri işte...sen devlette değil misin?ne öğretmenisin tatlım...

o anlamda deil bebeğim adet oldum ya o açıdan tatildeyim demiştim.sınıf öğretmeniyim hayatım 1. sınıfları okutuyorum bizdede hazırlıklar var yaa çok yoğun hemde çok yorucuuukafamçokkarıştı

sen kaçları okutuyosun defne.devletteyim tabiki bu 7.yılım meslekte çok zorr bizim iş çook zorrrr iş çok tatmin yokkk

..............................................................................................

herkese slm a.s. topiğinize yeni katılıyorumbenide şu listeye eklermisiniz bir dahaki adetim 13 mayısta nisan ayını kaçırdım bakarsınız liste uğurlu gelir bana ve herkese

Canlarim ya benim kasiklarimda hafif karincalanma gidiklanma gibi birsey var. Sizce nedir bu? Yumurta catlamasi olabilir mi ki acaba??bilmiyorumkismile

kızlar ben de test yaptım negatif çıktı, inanasım gelmiyo, bi tane daha yapcam... regl de olmadım...

Azizecim nice mutlu yıllara adaşım, allah gönlünde ne yatıosa versin. ilk olarakda hafta sonu cift çizgiyi göstersin sana !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…