• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet canım dün adet oldum yine nasip değilmiş hayatımmm napalımmm hayat devam ediyoo

hülyacım nasılsın dicem ama kırmızıları gördüğümde olduğum gibisin sanırım...ben yine çalışıyorum..hatta bu sefer uzun tutucam çalışmaları. (insallah tabi) genelde yumurta döneminden sonra bırakıyodum..hadi bakalım hayırlısı...zemuszemus

slm kızlar
bugün biraz yürüdüm ve şu an sağ kasığıma bir ağrı saplandı,neden olabilir bilen var mı ya...

yumurtlama dönemin olabilir tatlım. bu ara bende de öyle kasılmalar oluyo...geçen ay kendimi çok dinlemiyodum. ama bu ay sanki dinlemek istemesemde batıyo kasığım.ama ümit etmicem işte...bazen diyorum ki keşke hamile kalmayı öpüşünce olan bir olay olduğunu sansaydım...bu kadar çok okuyup araştırmasaydım...şimdi her ağrıyı bebişe yoruyorum.... ve bu ay olmazsa artık dr. gidicem..yoksa ben çıldırıcam...takip ede ede belirtileri...-tatlicadiarzu-

hülyacım nasılsın dicem ama kırmızıları gördüğümde olduğum gibisin sanırım...ben yine çalışıyorum..hatta bu sefer uzun tutucam çalışmaları. (insallah tabi) genelde yumurta döneminden sonra bırakıyodum..hadi bakalım hayırlısı...zemuszemus

iyiyim tatlım ya takmıyorum çok fazla üzüldüm biraz ama iyiyim şimdi.allah hayırlısını versin canım

hülyacım biz işten gelene kadar bunlar nete giriyoooo,konuşuyoooooo biz de anca uzaktan okuyup okuyup yorum yapıyoz işte....

cnm benim adetime 5 gün var,yum gününü geçeli çok oldu..
evet aynen dediğin gibi vucudumu daha çok dinler oldum ama bu sancı yarım saattir var:uhm:

cnm benim adetime 5 gün var,yum gününü geçeli çok oldu..
evet aynen dediğin gibi vucudumu daha çok dinler oldum ama bu sancı yarım saattir var:uhm:

insallah hamilesindir tatlım...ah o haberi almak için çok bekliyoruz...ama burdaki arkadaşlardan duymak bile hoşumuza gidiyor...mutlu haberi verirsin ıumarım 5 gün sonra...:dance:

hayırlı ve mutlu ümürler azizem nice mutlu yıllara canım iyiki doğdun iyiki varsın
sağol tatlım opuyorumnanaktan sende iyiki varsın opuyorumnanaktan
Allah sağlıklı, huzurlu ,mutlu, kocanla ve 1 den fazla bebeğinle geçireceğin bir ömür versin......olumunekankayizsmile

amiiiinn canmm benim çok sağol defnecim opuyorumnanaktan

selammm kızlaaaaaar bu ay da gelmedi bebişim yaaaaawwwww artık bakıcaz ümitler yine bir ay sonraya ertelendi hayırlısı artık vakti gelmemiş daha demek
hayırlısı canmm mayıs ayına kaldı maçlar :jeyyar:
iyi ki doğdunnnn AZİZEEEEE.... ben hiç 31 oldum diyemedim di..ya 30,ya 32 yim dediydimmm:roflol:

evet tatlım iyiki doğmuşum bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 çok sağol şekercim.

kocin geç mi geliyo iştennnn???? oğlanla doğum günü kutlıcaksınız mecburennn.....başbaşa olmaz.....ahhhh benim de olsada hep beraber kutlasak doğum günleriniiii.....inanırmısın 5 sene flört, 2 sene evlilik te biz ilk defa geçen evlilik yıl dönümümüzü yalnız kutlayabildik...ondan önce hep birileri olurdu yanımızda....en azınan bebeğim olsun...yalnız kutlamasam da olur....

Back
X