mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm kızlar,yeni geldim bende:) martın 13 ünü bekliyorum ama kızlar acayip karnım gurulduyo,midem bulanıyo varmı böyle belirtileri olan acaba,yoksa üşüttüm mü yine(

azizem ya benim 4 gün geçti dün idrarda yaptım negatif bugün başka markayla yenidenmi yapsam yoksa kan tesitimi yaptırsam cnm ne diyosun

azizem ya benim 4 gün geçti dün idrarda yaptım negatif bugün başka markayla yenidenmi yapsam yoksa kan tesitimi yaptırsam cnm ne diyosun

esracım 4günde geçmiş tatlım yaaa varsa çıkardı eminim...
ama üzülme canmm. benim aldığım testte 3tl di. adetten 4gün önce çıktı canmm.
sen iki gün daha bekle kuşum tekrar testini yaparsın :lepi:

evet canım maalesef pembe akıntının sebebi adetmiş ama çok farklı oluyorum hiç birşey anlamadım ben nasıl iş bu..

azize inş.beraber oluruz şimdi benim nisan ayına kaldı hamişliğim ilk denemedim ki kısmet olmadı

canım sağlık ocağındaki doktorda erken dedi 3 4 günlük gecikmeyle çıkmayabilir dedi benimde aklıma sen geldin seninde 4 gün önce çıkmış ayy nebilim canım inşallah hamileyimdirde çıkmasın yeterki nasılsa eninde sonunda çıkacak ama ben hamile olmayı istiyoruma bakalım cnm bugün yine lıcam bu sefer başka eczaneden ama yoksa nerdeyse hergün test alıyorum eczacı şaşırmasın:))

inşallahhhhhhhhhhhhh bende büyük ihtimal marttada adet olcam...
nisandan çok ümitliyim :lepi: bol çalışcam kısmetse :kedi:

benim geçen hafta aldığım miratech di markası 5 tll 4 gün varken çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…