• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

slm kizlar.. adetim hic ertelemes aksine her ay bir gün öne ceker..adetten 3 gün bel ve karin agrim basladi ve bugun bitti..

dün bekliyodumm reglimi ama olmadim..

bugunde olmayinca test yapdim negatif

atesimide ölcüyorum buarada reglim 24 günde bi oluyo 15.gününden beri 36.6 ile 36.7 arasinda.bu sabahda 36.7
umutlar bittimi sizce ?? aranizda böle olupda hamile oldunu sonradan ögrenen varmii??
ya havalardanmı ne anlamadım ama bu ay bütün kızların adeti gecikti maleseff

slm kızlar napıyosunuz ayy kızlar hala olmadım adet 4 gün geçti dünde sağlık ocağında idrar testi yaptırdım ondada çıkmadı gerçi erken dedi ordaki doktor çıkmayabilir dedi ama benim kafam çok karışık hamilemiym deilmiyim napıcam yaa adet belirtimde yok fazla heray sivilce çıkardı bende adet olmadan önce bu ay çıkmadı akıntım var bide göğüslerim şişkin ağrıyor bu adetmi yoksa hamilelilk belirtisimi fikri olan varmı kızlar benim en fazla 1 gün gecikirdi adetim bu sefer 4 gün oladu yaa
kan testi yaptırsana esracımm

ben erkenden geldim ama giremedim siteye...
biraz önce okuldan geldim. ohhh bee açıldı çok şükür...

kızlarr bugün hamile haberi veren yokmu yerimseniben

martın 3 ne geldik...

iyikide girememişin kafayı yerdin site değişmişti şimdi düzeldii
anammmm zati girmeye çalıştımda açıkmadı sayfalar...
sen napıyon tatlışım? akşam girmedim hiç başım çok ağrıdı fenaydım kafamçokkarıştı
bakım vardı ben olmadım kraliçem yarına randevu aldım bakalım

ne randevusu kızçem yerimseniben evde test yapsaydın hihoyyyt belki silik çizgi çıkardı sengözlerimebaksanab

sen napıyon tatlışım? akşam girmedim hiç başım çok ağrıdı fenaydım kafamçokkarıştı

ne randevusu kızçem yerimseniben evde test yapsaydın hihoyyyt belki silik çizgi çıkardı sengözlerimebaksanab
akşam bende girmedim misafirim vardı cnmm

yaptım gece 4te tek çizgi barizdii

Back