Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkil memleket Kastamonu mu?
selam kızlar,
benim SAT 1 Şubat geçen ay 33 günde olmuştum. Bu sefer 6 Martta olmam lazım ama hiç bir belirtim yok. Ne adete yönelik nede gebeliğe yönelik.
tek umudum akşam bi rüya gördüm muz vardı elimde. Tabirlere baktım bugün ana karnındaki çocuğa işaret diyor. İnşallah öyledir...
selam kızlar,
benim SAT 1 Şubat geçen ay 33 günde olmuştum. Bu sefer 6 Martta olmam lazım ama hiç bir belirtim yok. Ne adete yönelik nede gebeliğe yönelik.
tek umudum akşam bi rüya gördüm muz vardı elimde. Tabirlere baktım bugün ana karnındaki çocuğa işaret diyor. İnşallah öyledir...
evet cnm
hemşoyuz demek..neresindenççistanbula gelin mi gittin?:içelim:
selam kızlar,
ana kraliçem sence bende varmı daha önce sormuştum cvp vermedin yok die mi düşünüosun sen o yüzden mi bişi demiosun
tatlım sende hamilelik belirtisi hissedemedim yaaaaaaaaa...fisfisfis
inşallah yanılıyorumdur canmm sengözlerimebaksanab
taşköprü cnm senn???evet istanbula gelin geldim
senağlamasenağlamasenağlama:roflol::çok üzgünüm::a015:
Mız mız hoşgeldin canım.Bugün 3 martın senin 1iydi adet tarihin varmı bir müjde.
benimki sadece tahmin sempatiksalakcinni
hemencik ağlama kızzzzzzzz aklinialirimsmile
erkilcim..testlere takma canım..geç döllenme diye bişey var.eğer adetlerin şimdiye kadar düzenliydise ,bu ay aksadıysa gebelik ihtimalin yüksek.kanında da baktır,bu belirsizlikten kurtul biran önce.