• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

selam kızlar,

benim SAT 1 Şubat geçen ay 33 günde olmuştum. Bu sefer 6 Martta olmam lazım ama hiç bir belirtim yok. Ne adete yönelik nede gebeliğe yönelik.
tek umudum akşam bi rüya gördüm muz vardı elimde. Tabirlere baktım bugün ana karnındaki çocuğa işaret diyor. İnşallah öyledir...

selam kızlar,

benim SAT 1 Şubat geçen ay 33 günde olmuştum. Bu sefer 6 Martta olmam lazım ama hiç bir belirtim yok. Ne adete yönelik nede gebeliğe yönelik.
tek umudum akşam bi rüya gördüm muz vardı elimde. Tabirlere baktım bugün ana karnındaki çocuğa işaret diyor. İnşallah öyledir...

inş cnmm

selam kızlar,

aa negüzel...inşallah rüyan çıkar canmm.
test yapsana canmm varsa kesin çıkar :lepi:

ana kraliçem sence bende varmı daha önce sormuştum cvp vermedin yok die mi düşünüosun sen o yüzden mi bişi demiosun

selam kızlar,

bence hamilesin neva..ne duruyosun git bi test yapta.müjdeni ver.opuyorumnanaktan

ana kraliçem sence bende varmı daha önce sormuştum cvp vermedin yok die mi düşünüosun sen o yüzden mi bişi demiosun

tatlım sende hamilelik belirtisi hissedemedim yaaaaaaaaa...fisfisfis

inşallah yanılıyorumdur canmm sengözlerimebaksanab

erkilcim..testlere takma canım..geç döllenme diye bişey var.eğer adetlerin şimdiye kadar düzenliydise ,bu ay aksadıysa gebelik ihtimalin yüksek.kanında da baktır,bu belirsizlikten kurtul biran önce.

selam opuyorumnanaktan
hamilelik haberi var mı kıslarrrrrrrrrr :CüvCüv:

hoşbulduk cnm kaydirigubbakcemile5
saglık olsun kısmet hayırlısıbayanssulusmile

Mız mız hoşgeldin canım.Bugün 3 martın senin 1iydi adet tarihin varmı bir müjde.

cnm benım adetımı ben yanlıs yazdırmısım dedım aslında arkadaslara ama unuttu galıba

benım adetım subat 25dı gecelı cok oldu ama hala adet oolmadım daha

testlerde negatıf bakalım gelmezse cuma doktora gıdıyorum

benimki sadece tahmin sempatiksalakcinni

hemencik ağlama kızzzzzzzz aklinialirimsmile

gaz felan kabızlık karın batması bendede var eger belirti dediğin buysa ama benim oğlumdada hiç hamile gibi deildim maş deyin hiç bi sorun agrı acım olmadı yaa

erkilcim..testlere takma canım..geç döllenme diye bişey var.eğer adetlerin şimdiye kadar düzenliydise ,bu ay aksadıysa gebelik ihtimalin yüksek.kanında da baktır,bu belirsizlikten kurtul biran önce.

bakalım yarın randevu aldım gidicem inş hayırlısıyla varsadaa yoksada çıkıcak

Back