Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok uzak canım erkil karşısa oturuyooerkil cimmm benim dr.git canmm...çokk tavsiye ederim :lepi:
yaptım gece 4te tek çizgi barizdii
erkil cimmm benim dr.git canmm...çokk tavsiye ederim :lepi:
bende hiç belirti olmadı ama üşütmede olabilir cnmmslm kızlar,yeni geldim bende:) martın 13 ünü bekliyorum ama kızlar acayip karnım gurulduyo,midem bulanıyo varmı böyle belirtileri olan acaba,yoksa üşüttüm mü yine(
maalesef eger varsa ben size yarın müjdeli haber vermeyi çooooook isterim
anammmm zati girmeye çalıştımda açıkmadı sayfalar...
sen napıyon tatlışım? akşam girmedim hiç başım çok ağrıdı fenaydım kafamçokkarıştı
ne randevusu kızçem yerimseniben evde test yapsaydın hihoyyyt belki silik çizgi çıkardı sengözlerimebaksanab
merhaba
bende bu ay kırmızıları gördüm yeni umuduğum nisan ayına kalmış oldu (
aaaaa :uhm:
yarın kanda bakıcaklar yoksam CADIARZU
hayırlısı cnmm dünkü pembe akıntı adetmiş dimi bendede öyle oluyoo ilk günnmerhaba
bende bu ay kırmızıları gördüm yeni umuduğum nisan ayına kalmış oldu (
azizem ya benim 4 gün geçti dün idrarda yaptım negatif bugün başka markayla yenidenmi yapsam yoksa kan tesitimi yaptırsam cnm ne diyosun
hayırlısı canmm yerimsenibenbakalım belkide alttan bişiler görür
sen karşıdasın orası biraz deil çook uzakk
esracım 4günde geçmiş tatlım yaaa varsa çıkardı eminim...
ama üzülme canmm. benim aldığım testte 3tl di. adetten 4gün önce çıktı canmm.
sen iki gün daha bekle kuşum tekrar testini yaparsın :lepi:
bende hiç belirti olmadı ama üşütmede olabilir cnmm
evet canım maalesef pembe akıntının sebebi adetmiş ama çok farklı oluyorum hiç birşey anlamadım ben nasıl iş bu..
azize inş.beraber oluruz şimdi benim nisan ayına kaldı hamişliğim ilk denemedim ki kısmet olmadı
benim geçen hafta aldığım miratech di markası 5 tll 4 gün varken çıktıcanım sağlık ocağındaki doktorda erken dedi 3 4 günlük gecikmeyle çıkmayabilir dedi benimde aklıma sen geldin seninde 4 gün önce çıkmış ayy nebilim canım inşallah hamileyimdirde çıkmasın yeterki nasılsa eninde sonunda çıkacak ama ben hamile olmayı istiyoruma bakalım cnm bugün yine lıcam bu sefer başka eczaneden ama yoksa nerdeyse hergün test alıyorum eczacı şaşırmasın:))
inş..canımm adete 10 gün kalmş haftaya alırız güzel haberler senden inş..evet olabilir ,hatta üşütmeden çok psikolojik bence,ya inşallah ümitlerim boşa gitmez bu ay,geçen ay çok ümitlendim negatif olunca çok üzülmüşütm