• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

VALLA SEZENCÜM SİZİN GAZINIZLA BEN BU AY HAMİŞ KALCAM KESİN :emir_bebek:

canım geçmişi okurken; nisan ayında senin ismini görünce hamile listemiz diye okudum . bi an heyecanlandım aaa hamile mii diye ... sonradan farkettim
belkide nisan ayında hamile kalırsın inşallah:lepi::sm_cool:

ınŞ.yarenım ya ınŞ.allahım temız kalbının sesını duyar hepımız hamıŞ oluruz ınŞ.

slm kızlar napıyosunuz ayy kızlar hala olmadım adet 4 gün geçti dünde sağlık ocağında idrar testi yaptırdım ondada çıkmadı gerçi erken dedi ordaki doktor çıkmayabilir dedi ama benim kafam çok karışık hamilemiym deilmiyim napıcam yaa adet belirtimde yok fazla heray sivilce çıkardı bende adet olmadan önce bu ay çıkmadı akıntım var bide göğüslerim şişkin ağrıyor bu adetmi yoksa hamilelilk belirtisimi fikri olan varmı kızlar benim en fazla 1 gün gecikirdi adetim bu sefer 4 gün oladu yaa

slm kızlar napıyosunuz ayy kızlar hala olmadım adet 4 gün geçti dünde sağlık ocağında idrar testi yaptırdım ondada çıkmadı gerçi erken dedi ordaki doktor çıkmayabilir dedi ama benim kafam çok karışık hamilemiym deilmiyim napıcam yaa adet belirtimde yok fazla heray sivilce çıkardı bende adet olmadan önce bu ay çıkmadı akıntım var bide göğüslerim şişkin ağrıyor bu adetmi yoksa hamilelilk belirtisimi fikri olan varmı kızlar benim en fazla 1 gün gecikirdi adetim bu sefer 4 gün oladu yaa

sat neydi cnm

isra benimde 30ocakta bende olmadım idrarda da çıkmıo artık hayırlısı neyse o olsun demekten başka çaremiz yokk kafana çok takarsan adetinde geçikio

slm kizlar.. adetim hic ertelemes aksine her ay bir gün öne ceker..adetten 3 gün bel ve karin agrim basladi ve bugun bitti..

dün bekliyodumm reglimi ama olmadim..

bugunde olmayinca test yapdim negatif

atesimide ölcüyorum buarada reglim 24 günde bi oluyo 15.gününden beri 36.6 ile 36.7 arasinda.bu sabahda 36.7
umutlar bittimi sizce ?? aranizda böle olupda hamile oldunu sonradan ögrenen varmii??

Back