mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn
sabrın sonu selametmiş gördüm sonunda çift çizgiyi hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey:

Canım benim çok sevindim hata dün hep aklımdaydın acaba ne oldu diye meraklandım. Allah nazarlardan saklasın çok ama çok sevindim Nazo nun dediği çıktı görüyor musunu?

benimde yumoşlarım başladı, bizde tabi çalışmaya bakladık bu korunmasız 2. ayımız olacak çok merak ediyorum olacak mı diye

tatlımm çok teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir :Saruboceq:
Nazo ah o nazo çok fena bi gelsin de buraya vereyim müjdeyi ona da:dance:
canım sana da tavsiyem pozitif düşün çünkü düşünmemek kesinlikle elde değil, düşünmedim desem yalan olur, düşünmeden nasıl dua ederdim ki yerimseniben

sibelcim tebrik ederim.. Rabbim kucagına almayıda nesib etsin..
birşeyler sormak istiyorum
doktor soldan yumurtladığını söylemiş ya, sen yumurtlama günlerinde mi doktora gitmiştin, yani çatladığınıda söyledi mi
bide beraberlik esnasında da altına yastık aldın mı,
ananas kürü neymiş gız bacım, çiğmi yeniyor o ?
adet döngün kaç gündü, yumurtlaman kaçıncı günlerde oldu :bbo:

sibelcim tebrik ederim darısı başımıza inşallah.. benimde bugün adet günüm düm test yaptım ama negatif ( şimdilik adet olmadım olmamda inşallah dua edin kızlar...

hihoyyytoleyyyyyyyyyy beklenen haber geldi hihoyyyt
sibelcim canım tebrikler allh analı babalı büyütsün
alkisalkisalkis :lepi::teytey:

sibel canmm çok tebrikler :lepi:
hayırlı uğurlu olsun bebişin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

azizem haftaya güzel bir başlangıç yaptık
darısı isteyen herkeze inşallah :Saruboceq:

taze hamilemiz sibeli çok tebrik ederim :sm_cool: hayırlı olsun inşallah :Saruboceq:

gadife...........................17 NıSAN
hlyclk...........................18 NıSAN
GIYMATLIM..................18 NıSAN
hsd..............................19 NıSAN
askizi...........................19 NıSAN
kızlar sizlerdende güzel haberler bekliyoruz
nerdesiniz

Amin tatlım çok teşekkür ederim darısı tez zamanda sağlıkla sizin başınıza inşallah :Saruboceq:
ben yumurtlama döneminden önce gitmiştim doktora işte enfeksiyon için, alttan ultrasonla bakarken onu da söylemişti, soldan yumurtluyosun bu ay diye. Sonra da muhtemel gebelik için ilişki günlerini tavsiye etti, o da muayeneden yakşaık 1 hafta sonrasıydı.
Beraberlik sırasında diil, ilişki sonrasında koydum yastığı totomun altına :kedi:
ananas kürünü inan çok net bilmiyorum, dedim ya tam olarak ne bilmiyorum ama öyle bişi duymuştum. bende 1 tane ananas aldım, doktorun söylediği ilişki tarihleri arasında yedim, işte hergün 2-3 dilim fln yedim. dedim ya ne kadar etkisi olmuştur Allah bilir.
Adetim 28 günde birdi benim. doktor tam olarak son adetimin başlangıç gününü 1 sayarsak 12 günden itibaren ilişki demişti...

hsd, azizem, vesadem çoooook teşekkür ederim kızlar, Allah sizlere de tez zamanda sağlıkla versin inşallah :Saruboceq:
Azizem aralık annişleri topikin kilitlenmiş oraya bişi yazamıyom ben, beni de oraya alsana artıkın,
inşallah liste arkamdan bozulmadan gelir komple aralık topikine

Sibel Gözün Aydın Olsun... Darısı hayırlarla bize.

ya ben listeleri çözemedim.. tam olaraak ne olduğuunu anlatabilirmisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…