• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

:nazar:
Sibel Gözün Aydın Olsun... Darısı hayırlarla bize.

ya ben listeleri çözemedim.. tam olaraak ne olduğuunu anlatabilirmisiniz...

çok teşekkür ederim canım, darısı başınıza inşallah :Saruboceq:
tatlım forumun ana sayfasında azizenin yaptığı bi liste var, ondan bahsediyoruz yerimseniben

inceliyorum ama tam anlayamadım.. mart ayında nasıl bilmiş senin hamile olacağını izlediğiniz yolu anlayamadım.. algılamam zayıf bu aralar çok özür dilerim...

kızlar bana yrdım adın 7 gun gectı 3 ıdrar testı yaptım sılık bırısı negatıf gerısı kasıklarım ağrı acı var goğuslerım sızlıyor akıntım cok oluyor katı şeklınde nıye kesın ckmıyor yanılma payı varmı

inceliyorum ama tam anlayamadım.. mart ayında nasıl bilmiş senin hamile olacağını izlediğiniz yolu anlayamadım.. algılamam zayıf bu aralar çok özür dilerim...

bak şimdi benim adım nisan ayında yazılı, 16 nisan benim muhtemel adet günümdü. gecikince test yaptım ve pozitif çıkınca burda paylaştım sabah. azize de listeyi ona göre güncelledi. yerimseniben
listede adın yoksa eğer azizeye yaz, beklenen adet gününü işlesin seninde...

kızlar bana yrdım adın 7 gun gectı 3 ıdrar testı yaptım sılık bırısı negatıf gerısı kasıklarım ağrı acı var goğuslerım sızlıyor akıntım cok oluyor katı şeklınde nıye kesın ckmıyor yanılma payı varmı

canım ben muhtemel adet günümün ertesi gün yaptım ve silik çizgi çıktı, çizginin silik çıkması da pozitif demektir. sancılar ise çok normal yerimseniben
ama kesin sonuç için kan tahlili yaptır bence
daha önce de böyle geciktiği olur muydu?

bak şimdi benim adım nisan ayında yazılı, 16 nisan benim muhtemel adet günümdü. gecikince test yaptım ve pozitif çıkınca burda paylaştım sabah. azize de listeyi ona göre güncelledi. yerimseniben
listede adın yoksa eğer azizeye yaz, beklenen adet gününü işlesin seninde...

ama benim belirli bir tarihim hiç olmadı ki, sürekli değişir pcos sorunum var da.

canım ben muhtemel adet günümün ertesi gün yaptım ve silik çizgi çıktı, çizginin silik çıkması da pozitif demektir. sancılar ise çok normal yerimseniben
ama kesin sonuç için kan tahlili yaptır bence
daha önce de böyle geciktiği olur muydu?

ben tedavı goruyom kılomen ct iğnesı oldum bırıde sılık ışıkta gorunuyor sonra 2 tane yaptım sabah cıkmadı gec dollenme olabılırmı kafam cok karışık

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn
sabrın sonu selametmiş gördüm sonunda çift çizgiyi hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :nazar:
Yuppi...:lepi:Kız çatlak deli ettin bizi test yapmayıp sonrada ortadan kaybolarak...:olmaz:Yakalamışın bu sefer çift çizgiyi...aklinialirimsmileTebrik ederim kuşum...Darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
Şimdiiiii size detayları anlatıcam
5 dk müsade
az sonra burdayım
kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
hazırsanız anlatıyorum :lepi:
şimdi biz 1 yıldır korunmuyorduk ama hani yumurtlama günüm şugün aman denk getiriim fln diye uğraşlarım 6-7 ay kadar oldu. hatta o uğraşlarım başlayıp da her ay daha günüm gelmeden test yapıp sonra da hüsrana uğradığım için inat ettim günüm geçmeden test yapmamaya :umursamaz:
neyse son adetimden sonra kahverengi kokulu akıntı oldu, ben de dr a gittim. iltahap varmış antibiyotik verdi ve yumurtlama günümü hesapladı ona göre ilişki tavsiye etti.
biz de o yumurtlama günlerini bir gün dolu bir gün boş olacak şekilde geçirdik. hafta içine gelen günlerde gece oldu ve ben sabaha kadar kalkmadım. haftasonu olan günlerde ise sabah oldu (bi yerde sabah sperm kalitesinin daha iyi olduğunu okumuştum) ve yine en az yarım saat kalkmadım yataktan. bu arada totomun altına yastık koyarak biraz yükselttim ve sonrasında sol tarafıma kıvrılıp yattım, çünkü doktor muayene sırasında bu ay solumdan yumurtladığımı söylemişti...
Sonraaaa burda ananas küründen bahsedilmişti, tam olarak kür yapmasam da o yumurtlama günlerimde ananas yedim, ne kadar etkisi oldu Allah bilir.
Bir de kızlar çok dua ettim, yattım kalktım dua ettim. Ve hiç kötü düşünmedim, ya olmazsa demedim hiç, hep pozitif düşündüm.
veeee çift çizgiyi gördüüüümmmmm :lepi:
Kuşum banada doktor sağda tek yumurtan var dedi...İlişki günlerini verdi...Bende ilişkiden sonra biraz popomun altına yastık koyup yatıyorum sonrada sağda dediği için sağ tarafıma kıvrılıp yatıyorum...Sabaha kadar uyuyorum...Ama ilişki günleri canım eşimin gececi olmasına geldi...Bizde sabah kahvaltıdan sonra yapıp tekrar bir uyku çıkarıyorum inşallah tutar canım benimde...Adetim bittiği gibi bir dolu 1 boş çalıştık ama doktorun verdiği günlerde 1 dolu 1 boş ama benim koçiş azdı hergün...kaydirigubbakcemile3
tatlımm çok teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir :Saruboceq:
Nazo ah o nazo çok fena bi gelsin de buraya vereyim müjdeyi ona da:dance:
canım sana da tavsiyem pozitif düşün çünkü düşünmemek kesinlikle elde değil, düşünmedim desem yalan olur, düşünmeden nasıl dua ederdim ki yerimseniben
Kız banada NAZO bu ay hamiş kalacaksın dedi durup dururken...Sonra başka bir günde kızın olacak diye yazıverdi...Doktora gidince sağ yumurtam sadece varmış buay deyince sağsa erkek olacak dedi ama benim içime kız doğdu dedi...Arada kızıp duruyor bana çatlak...Bu ay hamiş olacaksın işte deyip duruyor...
:nazar: hsd, azizem, vesadem çoooook teşekkür ederim kızlar, Allah sizlere de tez zamanda sağlıkla versin inşallah :Saruboceq:
Azizem aralık annişleri topikin kilitlenmiş oraya bişi yazamıyom ben, beni de oraya alsana artıkın,
inşallah liste arkamdan bozulmadan gelir komple aralık topikine

Aralık topicini kilitlemişler ama AZİZE başka topic açmış canım...Bu kız çok hazim yaptı hem bebek hemde topic konusunda tutturacak deli çift çizgiyi...

Eee bu tarihi geçen diğer kızlar nerde...GIYMATLIM bir soru sormuş çıkmış bugün...Hehalde daha test yapmadı...

Yuppi...:lepi:Kız çatlak deli ettin bizi test yapmayıp sonrada ortadan kaybolarak...:olmaz:Yakalamışın bu sefer çift çizgiyi...aklinialirimsmileTebrik ederim kuşum...Darısı bizlerin başına...:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Kuşum banada doktor sağda tek yumurtan var dedi...İlişki günlerini verdi...Bende ilişkiden sonra biraz popomun altına yastık koyup yatıyorum sonrada sağda dediği için sağ tarafıma kıvrılıp yatıyorum...Sabaha kadar uyuyorum...Ama ilişki günleri canım eşimin gececi olmasına geldi...Bizde sabah kahvaltıdan sonra yapıp tekrar bir uyku çıkarıyorum inşallah tutar canım benimde...Adetim bittiği gibi bir dolu 1 boş çalıştık ama doktorun verdiği günlerde 1 dolu 1 boş ama benim koçiş azdı hergün...kaydirigubbakcemile3

Kız banada NAZO bu ay hamiş kalacaksın dedi durup dururken...Sonra başka bir günde kızın olacak diye yazıverdi...Doktora gidince sağ yumurtam sadece varmış buay deyince sağsa erkek olacak dedi ama benim içime kız doğdu dedi...Arada kızıp duruyor bana çatlak...Bu ay hamiş olacaksın işte deyip duruyor...

Aralık topicini kilitlemişler ama AZİZE başka topic açmış canım...Bu kız çok hazim yaptı hem bebek hemde topic konusunda tutturacak deli çift çizgiyi...

ah tatlım valla ben de çatlayacaktım orta yerimden ama neymiş sabreden derviş muradına erermiş.
güzelim inşallah bebişin göbüşündedir seninde :Saruboceq:
var ya çok tuhaf bişi yaaaa Allah herkese yaşatsın, şuanda bişi hissetmiyorum tabi ama bazenunutuyorum sonra bi sancı giriyo anaaaam diyorum unutmadım seni bebişim :sm_cool:

Back
X