mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin meleklerimiz konsunlar göbüşlerimize :Saruboceq:

bendede aynısıı olduu
bendenn 3 gün boyunca leke geldii ama hamileymişim

...............................................................................................................................

Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan

Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.

Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.

Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn
sabrın sonu selametmiş gördüm sonunda çift çizgiyi hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey:

Çok güzel bir haber bu adına çok sevindim. Ben daha denemedim ilk denememizi 15 gün sonra yapacağız inşallah. Ben de senin gibni buraya yazmayı çok isterim. Kaç denemede oldu canım...Benim için çok öneml, ve nelere dikkat ettin ben çok tecrübesizim...

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim
ınşallah listemiz komple diğer topiğe taşınır, hepimiz hamiş oluruz
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
:Saruboceq:

hazırsanız anlatıyorum :lepi:
şimdi biz 1 yıldır korunmuyorduk ama hani yumurtlama günüm şugün aman denk getiriim fln diye uğraşlarım 6-7 ay kadar oldu. hatta o uğraşlarım başlayıp da her ay daha günüm gelmeden test yapıp sonra da hüsrana uğradığım için inat ettim günüm geçmeden test yapmamaya :umursamaz:
neyse son adetimden sonra kahverengi kokulu akıntı oldu, ben de dr a gittim. iltahap varmış antibiyotik verdi ve yumurtlama günümü hesapladı ona göre ilişki tavsiye etti.
biz de o yumurtlama günlerini bir gün dolu bir gün boş olacak şekilde geçirdik. hafta içine gelen günlerde gece oldu ve ben sabaha kadar kalkmadım. haftasonu olan günlerde ise sabah oldu (bi yerde sabah sperm kalitesinin daha iyi olduğunu okumuştum) ve yine en az yarım saat kalkmadım yataktan. bu arada totomun altına yastık koyarak biraz yükselttim ve sonrasında sol tarafıma kıvrılıp yattım, çünkü doktor muayene sırasında bu ay solumdan yumurtladığımı söylemişti...
Sonraaaa burda ananas küründen bahsedilmişti, tam olarak kür yapmasam da o yumurtlama günlerimde ananas yedim, ne kadar etkisi oldu Allah bilir.
Bir de kızlar çok dua ettim, yattım kalktım dua ettim. Ve hiç kötü düşünmedim, ya olmazsa demedim hiç, hep pozitif düşündüm.
veeee çift çizgiyi gördüüüümmmmm :lepi:

çok güzel Allah sonuna kadar mutluluk la devam ettirsin bu yolunda. ınşallah rahat geçirirsin hamileliğini

sibel tebrik ederim canım allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bizim icin de dua et canım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…