hazırsanız anlatıyorum :lepi:
şimdi biz 1 yıldır korunmuyorduk ama hani yumurtlama günüm şugün aman denk getiriim fln diye uğraşlarım 6-7 ay kadar oldu. hatta o uğraşlarım başlayıp da her ay daha günüm gelmeden test yapıp sonra da hüsrana uğradığım için inat ettim günüm geçmeden test yapmamaya :umursamaz:
neyse son adetimden sonra kahverengi kokulu akıntı oldu, ben de dr a gittim. iltahap varmış antibiyotik verdi ve yumurtlama günümü hesapladı ona göre ilişki tavsiye etti.
biz de o yumurtlama günlerini bir gün dolu bir gün boş olacak şekilde geçirdik. hafta içine gelen günlerde gece oldu ve ben sabaha kadar kalkmadım. haftasonu olan günlerde ise sabah oldu (bi yerde sabah sperm kalitesinin daha iyi olduğunu okumuştum) ve yine en az yarım saat kalkmadım yataktan. bu arada totomun altına yastık koyarak biraz yükselttim ve sonrasında sol tarafıma kıvrılıp yattım, çünkü doktor muayene sırasında bu ay solumdan yumurtladığımı söylemişti...
Sonraaaa burda ananas küründen bahsedilmişti, tam olarak kür yapmasam da o yumurtlama günlerimde ananas yedim, ne kadar etkisi oldu Allah bilir.
Bir de kızlar çok dua ettim, yattım kalktım dua ettim. Ve hiç kötü düşünmedim, ya olmazsa demedim hiç, hep pozitif düşündüm.
veeee çift çizgiyi gördüüüümmmmm :lepi: