mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kız sen ozaman buakşamdan itibaren çalışmaları arttır...

arttırcammmmmm......azim yaptım bu ay olcekkkkkk...istekliyim..azimliyim....hırslıyımmmm...:lepi::roflol:kociş benim ben kkocişin el ne karışırrrrrr...bu güzelim göbüşede bebek ne güzel yaraşırrrrrrrr:sm_cool:

sagol azize yanlis hatirlamiyorsam seninde bebeginin kalbi durdugu icin alinmisti degil mi?

evet canmm...3ay oldu kürtaj olalı.şimdi bu ay ilk başladık çalışmalara benim 12 haftam dolmak üzereyken kalbi durdu.
Devamlı kahve rengi akıntılarım oluyodu 5.haftadan itibaren başladı.
Testler oldun sonunda iltihaptan olmuş mikrop kapmış.

KIZZ KIZ HADİ İNŞALLAH NE KARIŞIRIZ TABİ KOYVERİN GİTSİN ŞEKERİM OHHHHHH SEFANIZ OLSUN kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

benim hic lekelenme falan olmadi normal kontrole gitmistim ikinci kez bebegimi gormek icin ama doktor kalbinin durdugunu soyledi 1 hafta bekletti birdaha bakti ayni dedi ve 2 hafta sonra kurtaj oldum 1.5 ay oldu kurtaj oldugum ama ben biran once olsun istiyorum doktorda bisey demedi korunu falan diye bizde bisey olmamis gibi dvm ediyoruz hayirlisi artik

BENıM YUMOŞ GÜNLERıM GEÇTı 9ıLE 14 NıSAN ARASIYDI...
AMA YıNEDE ÇALIŞMAYA DEVAM.ADETE 1HAFTA KALANA KADAR kaydirigubbakcemile2

canmm bence 3ay dinlen dr.bana 2ay verdi biz 3ay korunduk...

BENİM YUMOŞ GÜNLERİM GEÇTİ 9İLE 14 NİSAN ARASIYDI...
AMA YİNEDE ÇALIŞMAYA DEVAM.ADETE 1HAFTA KALANA KADAR kaydirigubbakcemile2

hiç belli olmaz...günleri saymıcan deyip duruyo benim kayınvalidemm...onun hemen oluyomuş...:CüvCüvhhhhh ne rahat valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…