Kızlar benim şimdi sağımda sadece yumoşum varya o nedenle bir süre sırtüstü sonra sağıma yatayım dimi...
sagol azize yanlis hatirlamiyorsam seninde bebeginin kalbi durdugu icin alinmisti degil mi?
Kız sen ozaman buakşamdan itibaren çalışmaları arttır...
benimde 7 haftalıkken alındı
sagol azize yanlis hatirlamiyorsam seninde bebeginin kalbi durdugu icin alinmisti degil mi?
bu halinde çok güzel canımm kaç kilo aldın çok fark gözükmüyo resimde
arttırcammmmmm......azim yaptım bu ay olcekkkkkk...istekliyim..azimliyim....hırslıyımmmm...:lepi::roflol:kociş benim ben kkocişin el ne karışırrrrrr...bu güzelim göbüşede bebek ne güzel yaraşırrrrrrrr:sm_cool:
24 saat canlı kalıyo yumurta çatlayınca
cok gecmis olsun peki simdi nasilsin varmi bebis
24 saat iiyimiş ya...dur o zaman biraz daha sizle kalıyım...kociş beklesin....:çok üzgünüm:
evet canmm...3ay oldu kürtaj olalı.şimdi bu ay ilk başladık çalışmalara benim 12 haftam dolmak üzereyken kalbi durdu.
Devamlı kahve rengi akıntılarım oluyodu 5.haftadan itibaren başladı.
Testler oldun sonunda iltihaptan olmuş mikrop kapmış.
evet 2 ay sonra tekrar hamiş kaldım 11 haftalık olduk şimdi
benim hic lekelenme falan olmadi normal kontrole gitmistim ikinci kez bebegimi gormek icin ama doktor kalbinin durdugunu soyledi 1 hafta bekletti birdaha bakti ayni dedi ve 2 hafta sonra kurtaj oldum 1.5 ay oldu kurtaj oldugum ama ben biran once olsun istiyorum doktorda bisey demedi korunu falan diye bizde bisey olmamis gibi dvm ediyoruz hayirlisi artik
BENİM YUMOŞ GÜNLERİM GEÇTİ 9İLE 14 NİSAN ARASIYDI...
AMA YİNEDE ÇALIŞMAYA DEVAM.ADETE 1HAFTA KALANA KADAR kaydirigubbakcemile2
cok sevindim allah saglikli sihatli kucagina almay nasip etsin insallah:)))))
BENİM YUMOŞ GÜNLERİM GEÇTİ 9İLE 14 NİSAN ARASIYDI...
AMA YİNEDE ÇALIŞMAYA DEVAM.ADETE 1HAFTA KALANA KADAR kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?