oh be iyi olmuş sabahki kafa karıştırıyoduben burdayım dsayfa eski haline dönmüş ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh be iyi olmuş sabahki kafa karıştırıyoduben burdayım dsayfa eski haline dönmüş ya
sabah bakım vardı yeni açılmış slm kızlarr
kan testi yaptırmayamı cnmmsezen yarın dr gitcem cnm kafam çok karışık bakalım
ben dedi sorun yoktur diye cnmm salı günüde bişey çıkmıycak bak görücenKılzar doktoru aradım hormonlar normalmİŞ ohhhhhh rahatladım valla
Kılzar doktoru aradım hormonlar normalmİŞ ohhhhhh rahatladım valla
kan testi yaptırmayamı cnmm
görür sanırımm tam bilmiyorum amavalla artık anlatıcam kanda ultrasonda bakar kartala gitcem cnm bizim burdaki drlar hep erkek bende bayana aldım eger varsa alttan görürmü acaba
görür sanırımm tam bilmiyorum ama
evet hasta olmamanda çok ilginç anca geç döllenme olunca gözükmüyo idrar testinde en doğrusu kan testi yaptır rahatla cnmminşş ya yoksa yokmu ama o zmaanda nie olmadım hasta off off üzülsemmi sevinsemmii
evet sabahtan eser kalmamaış kızlar biz rüyamızdamı yazıştıkkbu arada yazdığımız mesajlar da gitmiş....
ben dedi sorun yoktur diye cnmm salı günüde bişey çıkmıycak bak görücen
çok güzel takmazsın hiç olmazsa herşey yolunda o zaman:lepi:
kuşum bu kadar üzülme nasılsa bebişin olucak sorun olmadığını biliyoz en azından bende korunmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldımsezen gece uyuyamadım kalktım baktım eşimde gelmiş beklio dedim sen gitt ben yaptım bana dediki normalde içki içmez dedi yarın70lik alımmı dedi bende dedim yok tek çıktı o da 2gün sonra yaparsın dedi ya çok üzüldüm yaaa aslında belli etmio amao da üzülüo((((
gelir demin facden yazmış bana girememiş siteye bende bakım var dedim gelir birazdanazize yok ya buğünn ereni bırakıp gelir heralde