• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar ben geldim herkese iyi akşamlar ama kimse yok sanırım aşağısıda kim var kim yok göstermiyor.

AZıZE hiç heyecan yapıp sonuçlar nasıl diye merak etme bak burda herkesin içine doğuyor sonuçların temiz çıkacak ve hemen çalışmalarada başlayacaksın hem ne güzel bak sonuçların çıkması yumurtlama gününe denk geliyor.

ERKıL seninde ne güzel bir sorun çıkmamış adet düzensizliğinide kafana takma bendede adet düzensizliği vardı bazen erken bazen geç geliyordu ama bu son 5 ay düzene girmiş hiçte anlamadım tam 35 gün arayla 35. günü gelmiş yani düzelir.

Bugün yeni hamiş haberleri yok sanırım.

Kızlar ben geldim herkese iyi akşamlar ama kimse yok sanırım aşağısıda kim var kim yok göstermiyor.

AZİZE hiç heyecan yapıp sonuçlar nasıl diye merak etme bak burda herkesin içine doğuyor sonuçların temiz çıkacak ve hemen çalışmalarada başlayacaksın hem ne güzel bak sonuçların çıkması yumurtlama gününe denk geliyor.

ERKİL seninde ne güzel bir sorun çıkmamış adet düzensizliğinide kafana takma bendede adet düzensizliği vardı bazen erken bazen geç geliyordu ama bu son 5 ay düzene girmiş hiçte anlamadım tam 35 gün arayla 35. günü gelmiş yani düzelir.

Bugün yeni hamiş haberleri yok sanırım.

herşeyin hayırlısı olsun bakalım bu ay neler olacakk kimler hamiş olacakCADIARZUCADIARZU

inşallah WELQOME cim yaaa...
allah hepimize hayırlı zaman hangisiyse o zamanda versin inşallah...
vallah yaşımda geçiyo gidiyooooooooooosempatiksalakcinni

inşallah WELQOME cim yaaa...
allah hepimize hayırlı zaman hangisiyse o zamanda versin inşallah...
vallah yaşımda geçiyo gidiyooooooooooosempatiksalakcinni

ya sende yaşına takmışsın bu kadar bunu düşünme hemen hamişde kalıomuşsun daha düşünmeye gerek yk bunlarııı 35den sonrası bence sorun

ya sende yaşına takmışsın bu kadar bunu düşünme hemen hamişde kalıomuşsun daha düşünmeye gerek yk bunlarııı 35den sonrası bence sorun

dimi ama kızz bayanssulusmile çıtırlara on basarım haaaa bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 ayyyy sempatiksalakcinni

sezen le sohpet ettikte sen nirdeydin bakem alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

yoook tatlım çıksa hemen arardı bilmiyorumkismile

ben dr gittim yazdım ya sonuçlarımı göstermek için buğün smear testim çıkmıştı gittim sorun yok kalırsın dedii
:dance:

Kızlar hoşgeldiniz ama ben çıkıyorum hep son anda karşılaşıyoruz ya ama eşim 11 de işe gidecek o gidine girecem tekrardan.

ben dr gittim yazdım ya sonuçlarımı göstermek için buğün smear testim çıkmıştı gittim sorun yok kalırsın dedii
:dance:
ohhh çok iyi canmm bişeycik yokmuş kaydirigubbakcemile5 gerisi size kalmış artıkın :kedi: sengözlerimebaksanab
valla öle sende nisanda hamiş haberini beklioz topikçeevereliniortakvereliniortak

:lepi: hepbirlikte inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ohhh çok iyi canmm bişeycik yokmuş kaydirigubbakcemile5 gerisi size kalmış artıkın :kedi: sengözlerimebaksanab

:lepi: hepbirlikte inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

inşş isteyen herkese versin rabbimm.bizim yoğun çalışmalarımız yok acelemizde o yüzden spontene oluo herseyy günü bir deil yaniii o yüzden bu ay pek ümitli deilim bennn

Back
X