Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm sen her halinle güzelsibbdüşünme bunları şimdi daha çok erkennhiççç ama bayanssulusmile çikin oluyooooooooooomm kaydirigubbakcemile3
yaa adet öncesi hep sivilce çıkar nerden çıktı bende bilmiyom -tatlicadiarzu- erken mi olcam acep CADIARZU
yok cnm sen her halinle güzelsibbdüşünme bunları şimdi daha çok erkenn
ben burdaydın zaten kasın topicinde geçmişi okudum nasılsınız kızlarr
ben burdaydın zaten kasın topicinde geçmişi okudum nasılsınız kızlarr
evet cnmm 29 kişi oldukk hımm evet diyarbakırlı olan arkadaşı diyodunbizde iiiz kasım topiğide dolmuş dün baktımda en çokta 7,5aylık bebişi olup tekrr hamle olann
iyim canmm çok şükür tv izliyom bi yandan sizinle sohpet çok süper oluyo valla Şeniz
su gibiyi izliyom :hulya: sen nasılsın yerimseniben
a.s canımm aminnnnnselamünaleyküm bacılar...hepimize hayırlı cumalar...Allah hepiciğimize sağlıklı bebişler versin....aminnn
ayy bende iyiyim canım ne olsun rutin sıkıntılarriyim canmm çok şükür tv izliyom bi yandan sizinle sohpet çok süper oluyo valla Şeniz
su gibiyi izliyom :hulya: sen nasılsın yerimseniben
ayy bende iyiyim canım ne olsun rutin sıkıntılarr
ayy bende iyiyim canım ne olsun rutin sıkıntılarr
yok canımm ay inş.bulantı olmazz akşamları 9 da uyuyorumm koltuktaa gece 4 kere tuvalete kalkıyorumm midem yanıyo özelliklede gecelerii iştahım çok açıldı bide idrar yolunda yanma var ağzımın tadıda bozukk demir yutmuş gibiyimmbulantıların başladımıı:Saruboceq:
selamünaleyküm bacılar...hepimize hayırlı cumalar...Allah hepiciğimize sağlıklı bebişler versin....aminnn