• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

katılıyorum sana azizem..ben bir etobur olarak,hiç bi zaman ot yiyenleri,tavuğu kırmızı ete tercih edenleri anlamış deilim ayolaklinialirimsmileolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 seni etçi seni kaydirigubbakcemile3 herşeyin vitamini ayrı değerli sebzesizde olmaz etsizde hiiiiiçç olmaz...
hamilelik istiyosan hamileysen çok dikkat etmek gerek proteyin çok önemli.

kız yaren seni tebrik etmek lazım..alkisalkisalkiskaç gün geçmiş..ben olsam çatlardım meraktan..hadi bi test yap hemen..şenlensin topikimiz..bak nasıl da durgun..hiç hamiş haberi falan yok bugün de.

bayada geçmiş canmm olsun sen bi yap belki hamilesindir canmm inşallah öyledir.
güzel haberini bekliyoz canmm.

inşallah cnmm .. geçen ay 14 gün geckmişti ma geçen ay çok kafama takmıştım geceleri uyuyamıyordum düşünmekten günleri saya saya bitirememiştim. ama bu ay öyle çok takmadım . . çook dua ettim. inşallah gelmiştir bu sefer :Saruboceq:
belirtide olmayınca değilimdir diyorum bilmiyorum ölee bekliyorummm

benimde 10 gün öncesinde sivilce çıktı yüzümde bu kadar çıktığını hatırlamıyorum. akannehir arada sol kasığım ağrıyo öle çok deil ama okadar kafamçokkarıştı

hoş buldum canım..noolsun işte..gündüz işte,gece mesaidekaydirigubbakcemileharıl harıl çalışmaya devam..hadi sende başla biran önce..bırak test sonuçlarını beklemeyi yaa temiz onlar diyom ben sana..güven bana..aldım dr.den tüyoyuolumunekankayizsmile

kızz yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kaydirigubbakcemile3 dün eşim hastaneyi aramış yarın çıkıyomuş sonuçlar eyvahedigeldismile çokk heycanlıyım yaaa -tatlicadiarzu- hafta sonundan sonra yumurtlama günlerim başlıyo :kedi: inşallah canmm

kız yaren seni tebrik etmek lazım..alkisalkisalkiskaç gün geçmiş..ben olsam çatlardım meraktan..hadi bi test yap hemen..şenlensin topikimiz..bak nasıl da durgun..hiç hamiş haberi falan yok bugün de.

kaydirigubbakcemile4
negatifi görünce çok üzülüyorum canımm o yuzden çok korkuyorum testi yapıp beklemek vee sonra tek çizgiyi görmekkk fobi oldu artık bendeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bide belirti olsa heveslenip yaparım belki öle oturyom kös kös :hulya::hulya::hulya:

bugun herkes temizlik yapmış .
bende yaptım çok yoruldum . cam sildim tül yıkadım . bırazdan yemekk oyyy oyyyyy akannehirakannehir

inşallah cnmm .. geçen ay 14 gün geckmişti ma geçen ay çok kafama takmıştım geceleri uyuyamıyordum düşünmekten günleri saya saya bitirememiştim. ama bu ay öyle çok takmadım . . çook dua ettim. inşallah gelmiştir bu sefer :Saruboceq:
belirtide olmayınca değilimdir diyorum bilmiyorum ölee bekliyorummm

benimde 10 gün öncesinde sivilce çıktı yüzümde bu kadar çıktığını hatırlamıyorum. akannehir arada sol kasığım ağrıyo öle çok deil ama okadar kafamçokkarıştı

bendede aynen sivilceler çıkmıştı canmm her adetten önce çıktığı gibi.
sen test yap kızz bak merak ettim şimdi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile4
negatifi görünce çok üzülüyorum canımm o yuzden çok korkuyorum testi yapıp beklemek vee sonra tek çizgiyi görmekkk fobi oldu artık bendeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bide belirti olsa heveslenip yaparım belki öle oturyom kös kös :hulya::hulya::hulya:

oturcana yap şu testi kurtul meraktan yaaaa benide kurtar delikafadulden

kaydirigubbakcemile4

iyi ya işte belirtin olmadığı için korkunda az olması lazım..ama içime doğdu kız SEN HAMİLESİN bence..nolur git bi test yap hemen şimdi..hiç korkma..korkunun ecele faydası mı var.+ veya - elbet çıkacak sonunda.olumunekankayizsmile

bendede aynen sivilceler çıkmıştı canmm her adetten önce çıktığı gibi.
sen test yap kızz bak merak ettim şimdi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

bu sabah düşündüm yapsam mı diye sonra vazgeçtim. biraz daha bekleyim dedim .
geçen ay 3, ve 10. günler yapmıştım negatif çıkmıştı.
şimdi de negatif çıkarsa ne yaparım bılmem atarım camdan aşağı kendimi heralde :gitme: en azından adet olunca okadar üzülmüyorum test yapınca daha kötü oluyorum ben :roflol:
cumartesi yada pazartesiye gelmezse yaparım artık heralde
bu ay stresde yapmadım ama noldu bılmemmmm :umursamaz::umursamaz:

iyi ya işte belirtin olmadığı için korkunda az olması lazım..ama içime doğdu kız SEN HAMİLESİN bence..nolur git bi test yap hemen şimdi..hiç korkma..korkunun ecele faydası mı var.+ veya - elbet çıkacak sonunda.olumunekankayizsmile

ayyyyy canımmmmm çok sağollllllllllllll okuması bıle ne güssellllllll inşallahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bidigi daha bekleyim tatlım yawww ohaoldumsmileolumunekankayizsmile

allah kavuştursun kuşum...
kızzz tavuklu mantımı olurrrrrr bilmiyorumkismile
ben hazır dondurulmuş alıyom çooook güzel oluyo.:lepi: valla et yemen gerek canmm çok önemli CADIARZU

kız süper oluyo sini mantısı dıyolar trakyalılar bılırkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:

2010 ocak ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

slcn :nazar: gulanne :nazar: mervam :nazar: demetnur :nazar:

2010 şubat ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

bafo :nazar: herzemşah :nazar: eren sezen :nazar:

2010 mart ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

birisi :nazar: emas :nazar: neva_ :nazar:

2010 mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart

YAREn........................6 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
yumurcek....................10 mart

Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
dayna..........................15 mart
gadife..........................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
askizi...........................20 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
hlyclk.........................24 mart

greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart

2010
nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
erazze................................1 nisan
Caylayancicek....................4 nisan
begummmm.......................4 nisan

WELCQME........................5 nisan
yarencik60.........................5 nisan
erkil...................................5 nisan
denizdeni...........................6 nisan
sevimsizim.........................7 nisan

güzel anne adaylarımızın melekleri ni sen yolla ALLAHIM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X