Arkadasım benim ne gÜzel yazmıssın evet umut cok önemli hersey guzel olucak bi kac ay gecikmeli baslıyorsun minnik yumosunu yazarsın burda sevincini paylasırız sen simdi vucudunu dinlendirIlk gebeliklerde normal dedi doktor benden ve esimden genetik test istedi ama benimki onceden yapilmis testim vardi normal esim yaptiracak kurtaj snrasi keseyi patalojiye yolladilar onun sonucunu yarin alicam bence bir sorundan kaynakli dgl allahin taktiri cunku bu tedavi allahimin mucizesiyle gerceklesti olmaz denilen oldu hepinize soyluyorum kizlar asla asla umidinizi kaybetmeyin allahim isteyen herkese herkese bebis nasip etsin
Insallah canim benim allah hepimizinkini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer olucak tutucak birakmiycak beni inaniyorum :)))))))))))))))))))))))Arkadasım benim ne gÜzel yazmıssın evet umut cok önemli hersey guzel olucak bi kac ay gecikmeli baslıyorsun minnik yumosunu yazarsın burda sevincini paylasırız sen simdi vucudunu dinlendir
Evetttt bendee inanıuorummm süperr süperr olucakkkkkkkkkkk :)))))Insallah canim benim allah hepimizinkini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer olucak tutucak birakmiycak beni inaniyorum :)))))))))))))))))))))))
Cnm ilkinde biraktm..olmadi ikincide ictim yine olmadi....ama tek tuk ictim ikincide dedm sters yapmiyim bu sefer ama olmadi istr..3.de icmeyi duaunmuorm bakalm ne olacak...Kizlar bsy sorucam tup bebek tedavisinde sigara kullananlar varmi birakamiyorum ya iyi bsy dgl ama
Benim doktorum birakamiyosan 5 tane icebilirsin dedi ama hamile kalinca icmedim bebek gidince gene basladim cevredeki uyuzlar sinir edince olmuyo canimCnm ilkinde biraktm..olmadi ikincide ictim yine olmadi....ama tek tuk ictim ikincide dedm sters yapmiyim bu sefer ama olmadi istr..3.de icmeyi duaunmuorm bakalm ne olacak...
içme canım içme embriyolara yumurtalara çok zararlıymışKizlar bsy sorucam tup bebek tedavisinde sigara kullananlar varmi birakamiyorum ya iyi bsy dgl ama
Tebrik ediyorummmm arkadasımm gecer gecer valla ızdırap resmen :) ama hemen gecicek :) mutlu haberlerini bekliyoruz arkadasımEvettt buz bebişlerimizi aldık geldik, az önce geldik hastaneden şimdi akıp gitmeyen bir zaman ve heyecanlı bekleme süresi başlasın, bu defa kimseye söylemedik sadece annem biliyor, şu mübarek günlerde Allahım dualarımızı kabul etsin :)
insallah hayırlı sonuclar alırsın canımEvettt buz bebişlerimizi aldık geldik, az önce geldik hastaneden şimdi akıp gitmeyen bir zaman ve heyecanlı bekleme süresi başlasın, bu defa kimseye söylemedik sadece annem biliyor, şu mübarek günlerde Allahım dualarımızı kabul etsin :)
Cnm insallah guzel sonucu paylasacaksn bizimle:)dualarm sennle:)hemen buraya yaz sonucu bekliorm☺Arkadaşlar biz 11.güne kadar zor dayandık ogleden sonra kan vericem, aksilik olmazsa 15.00 gibi sonucu alırız, heyacan dorukta, sizlerle de paylasmak istedim heyecanimi, geçen sefer 9.gun ogrenmiştik, haydi bakalim hayirlisi, dua edin emi :)
Cnm uzulme hayrlisini versin allah hepimize bende 3.yu denicem...demekki gunu deilmis..dondurlmsn varmi?kacnci denemendiOlmadi malesef negatif, hayirlisi diyelim, insallah bekleyen herkes pozitifi gorur, sevgiler
Cnm uzulme hayrlisini versin allah hepimize bende 3.yu denicem...demekki gunu deilmis..dondurlmsn varmi?kacnci denemendi
Umudunun kaybetme benim bi kızım var 4 yasında.ikinci için cok ugrastım ocak ayından ağustosa kadar 3 deneme yaptık hepsi de negatifCok uzuldum cok zor bir surec allah yardimcin olsunda tez zamanda kucagina alirsin bebegini..ben yeni bebeklerimi kaybettim tup bebekti ve 16.haftada ölduler tek embriyom var malesef benimde umudum yok