mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Arkadasım benim ne gÜzel yazmıssın evet umut cok önemli hersey guzel olucak bi kac ay gecikmeli baslıyorsun minnik yumosunu yazarsın burda sevincini paylasırız sen simdi vucudunu dinlendir

Arkadasım benim ne gÜzel yazmıssın evet umut cok önemli hersey guzel olucak bi kac ay gecikmeli baslıyorsun minnik yumosunu yazarsın burda sevincini paylasırız sen simdi vucudunu dinlendir
Insallah canim benim allah hepimizinkini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer olucak tutucak birakmiycak beni inaniyorum :)))))))))))))))))))))))

Insallah canim benim allah hepimizinkini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer olucak tutucak birakmiycak beni inaniyorum :)))))))))))))))))))))))
Evetttt bendee inanıuorummm süperr süperr olucakkkkkkkkkkk :)))))

Kizlar bsy sorucam tup bebek tedavisinde sigara kullananlar varmi birakamiyorum ya iyi bsy dgl ama
Cnm ilkinde biraktm..olmadi ikincide ictim yine olmadi....ama tek tuk ictim ikincide dedm sters yapmiyim bu sefer ama olmadi istr..3.de icmeyi duaunmuorm bakalm ne olacak...

Kizlar 3.4 gun icinde histeroskopi olucam..korku basladi bendeayilinca cok agri oluyomu?bide pansuman filan yapiolarms ole bisk oldmu sizde?

Cnm ilkinde biraktm..olmadi ikincide ictim yine olmadi....ama tek tuk ictim ikincide dedm sters yapmiyim bu sefer ama olmadi istr..3.de icmeyi duaunmuorm bakalm ne olacak...
Benim doktorum birakamiyosan 5 tane icebilirsin dedi ama hamile kalinca icmedim bebek gidince gene basladim cevredeki uyuzlar sinir edince olmuyo canim

Evettt buz bebişlerimizi aldık geldik, az önce geldik hastaneden şimdi akıp gitmeyen bir zaman ve heyecanlı bekleme süresi başlasın, bu defa kimseye söylemedik sadece annem biliyor, şu mübarek günlerde Allahım dualarımızı kabul etsin :)

Tebrik ediyorummmm arkadasımm gecer gecer valla ızdırap resmen :) ama hemen gecicek :) mutlu haberlerini bekliyoruz arkadasım

insallah hayırlı sonuclar alırsın canım

Arkadaşlar biz 11.güne kadar zor dayandık ogleden sonra kan vericem, aksilik olmazsa 15.00 gibi sonucu alırız, heyacan dorukta, sizlerle de paylasmak istedim heyecanimi, geçen sefer 9.gun ogrenmiştik, haydi bakalim hayirlisi, dua edin emi :)

Cnm insallah guzel sonucu paylasacaksn bizimle:)dualarm sennle:)hemen buraya yaz sonucu bekliorm☺

Olmadi malesef negatif, hayirlisi diyelim, insallah bekleyen herkes pozitifi gorur, sevgiler

Cnm uzulme hayrlisini versin allah hepimize bende 3.yu denicem...demekki gunu deilmis..dondurlmsn varmi?kacnci denemendi

2 tanem vardı onlar transfer edildi 2.denememdi canım, şimdi sil baştan başlayacağız, bir kaç ay geçsin, ruhen, fiziken dinleneyim, dedigin gibi zamanı değilmiş demek ki, hayırlısı hepimiz için

5 ay once yazilmis ama bende cok Zor sureclerden geciyorum ve morale ihtiyacim var yeni uyeyim yazimi goren olursa tedaviniz nasil gecti guzel sonuclqr aldinizmi bende dondurulmusla denicem ve cok korkuyorum

Cok uzuldum cok zor bir surec allah yardimcin olsunda tez zamanda kucagina alirsin bebegini..ben yeni bebeklerimi kaybettim tup bebekti ve 16.haftada ölduler tek embriyom var malesef benimde umudum yok

Cok uzuldum cok zor bir surec allah yardimcin olsunda tez zamanda kucagina alirsin bebegini..ben yeni bebeklerimi kaybettim tup bebekti ve 16.haftada ölduler tek embriyom var malesef benimde umudum yok
Umudunun kaybetme benim bi kızım var 4 yasında.ikinci için cok ugrastım ocak ayından ağustosa kadar 3 deneme yaptık hepsi de negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…