- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
hic korkma dondurulmus o kadar rahatki hic sikinti yapma5 ay once yazilmis ama bende cok Zor sureclerden geciyorum ve morale ihtiyacim var yeni uyeyim yazimi goren olursa tedaviniz nasil gecti guzel sonuclqr aldinizmi bende dondurulmusla denicem ve cok korkuyorum
Cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana......Dondurulmuş 3. Gün 2 embriyom var içimde onlarla geçirdiğim 9. Günüm ,,, bekliyorum .
Bu konuyu actgmda dondurlmus embrıyolarm transfer olacaktı..oldu ama negatıf aonra sıfırdan tedavıye basladk oda negatıf...sımdı son tedavımden kalan donmus 3tane blast embrıyomuz var..suan tedavı asamasındayım 5.6gun ıcınde tanaferö olacak ınsallah....kızlar ne olur banada dua edın bebişlerm bu sefer benı terketmesn sımsıkı tutunaunlar...hepımız bu guzel duyguyu yasayalım ınsallah......
insallah guzel sonucu alirsin cok az kalmisDondurulmuş 3. Gün 2 embriyom var içimde onlarla geçirdiğim 9. Günüm ,,, bekliyorum .
Ne kadar zorlu surecler bu defa insallah olumlu sonuclari alirsin allah bu yolda hepimize yardim etsin benim ilk tup bebekti 16 hftalik ikiz kizlarimi kaybettim ve tek dondurulmus embriyom var ama umudum yokBu konuyu actgmda dondurlmus embrıyolarm transfer olacaktı..oldu ama negatıf aonra sıfırdan tedavıye basladk oda negatıf...sımdı son tedavımden kalan donmus 3tane blast embrıyomuz var..suan tedavı asamasındayım 5.6gun ıcınde tanaferö olacak ınsallah....kızlar ne olur banada dua edın bebişlerm bu sefer benı terketmesn sımsıkı tutunaunlar...hepımız bu guzel duyguyu yasayalım ınsallah......
Nisanda dondurulmus embriyo transferiyle ilk tup bebek denemesiyle ikizlerimi kucagima aldim cok sukur..5 ay once yazilmis ama bende cok Zor sureclerden geciyorum ve morale ihtiyacim var yeni uyeyim yazimi goren olursa tedaviniz nasil gecti guzel sonuclqr aldinizmi bende dondurulmusla denicem ve cok korkuyorum
Insallah biraz olsun acimi hafiflettin canim cook tesekkr ederim insallah dedigin gibi artik hepimizin bu yolda yuzu gulerpapatyyaa123 kötüsünü yaşamışsın evet ama ümidini kaybetme lütfen aksine ümidin olsun 1 e 3 e bakmaz Rabbim ol diyiverir bak sen zor bi sınav vermişsin zaten şimdi mükafatına gelmiştir belki sıra ümitli ol lütfen tek embriyona güven ve ümitli ol ..
Ayy neguzel allahim bebeklerini sana bagislasin icimi ferahlattin valla umudum yokken umut oldunuz hepiniz suan banaNisanda dondurulmus embriyo transferiyle ilk tup bebek denemesiyle ikizlerimi kucagima aldim cok sukur..
Canını sıkma, rabbim yeter ki OL desin. Ben allah im nolur artik olsun, bir tek OL deyisine bakar,sen buyuksun halimize acı,bizi evlat hasretiyle sinama diye dua ederdim hep.. cok sukur dualarimiz kabul oldu.
Moralini bozma, bozarsan hic olmuyor. Herseyvallahtan,herseyin vakti var. Dilerim " o gun " gelmistir artik..
Yok deneneyi düşünmüyorum benim embiriyolar öok iyiydi hepsi 5.gün en iyi kaliteydi yinede tutmadı.bize tutması kesin fln dediler doktorun embiriyologun nasıl olmaz diye deli oldular ama olmuyır.anekiyat önerdiler ama vazgectımAllah kizini bagislasin en azindan birtane varmis o tesellin olur bidaha denemeyi dusunuyomusun peki bide dondurulmusta surec daha kolaymi
Vardir bi hayir neguzel bir kizin varmis allah ona uzun omurler versin bende tek kizim ve halimden cookk memnunum :)Yok deneneyi düşünmüyorum benim embiriyolar öok iyiydi hepsi 5.gün en iyi kaliteydi yinede tutmadı.bize tutması kesin fln dediler doktorun embiriyologun nasıl olmaz diye deli oldular ama olmuyır.anekiyat önerdiler ama vazgectım
Ben bu bir sene cok ugrastım hastanelerde kızımı bırakıo gittim hastane evime birbucuk saat mesafede günaşiri 4-5saat evde değildim kızımda kötğ etkilendş buara hrp kardeşim neden yok kardeş alalım fln diyor istiyorum ama kaldırıcak durumda değilim şuan tedaviyi ve ameliyatıVardir bi hayir neguzel bir kizin varmis allah ona uzun omurler versin bende tek kizim ve halimden cookk memnunum :)
Rica ederim,umidin hep olsun icinde.Ayy neguzel allahim bebeklerini sana bagislasin icimi ferahlattin valla umudum yokken umut oldunuz hepiniz suan bana
en az 3 ay beklemen gerek gerisi sana kalmis ne zmn istersen baslayabilirsin senin doktor nasil bir ay dedi anlamadim rahim dinlensin kendini toplasin derim benBir sorum olcak size bu konuda daha tecrubelisiniz benim mormal dogumla alindi bebeklerim simdi dondurulmusu denemek icin kac ay beklemeliyim sizce cok kararsizim doktorlada bize birakti 1 ay sonra bile gelsen olur dediler ama ben tecrubelere daha cok guvenirim
Nisanda dondurulmus embriyo transferiyle ilk tup bebek denemesiyle ikizlerimi kucagima aldim cok sukur..
Canını sıkma, rabbim yeter ki OL desin. Ben allah im nolur artik olsun, bir tek OL deyisine bakar,sen buyuksun halimize acı,bizi evlat hasretiyle sinama diye dua ederdim hep.. cok sukur dualarimiz kabul oldu.
Moralini bozma, bozarsan hic olmuyor. Herseyvallahtan,herseyin vakti var. Dilerim " o gun " gelmistir artik..